Zanimljivosti

Top 5 destinacija za Valentinovo

1.6kviews

Razmišljate o romantičnom putovanju kojim ćete počastiti sebe i najdražu osobu? Donosimo vam 5 prijedloga!

Prošvrljali smo po aktualnim ponudama turističkih putovanja i za vas izdvojili 5 odličnih destinacija za putovanje udvoje.

 1. Naravno, na prvom se mjestu nije mogao naći nijedan drugi grad osim Venecije. Poznata po romantici, Don Juanu, čarobnim vožnjama gondolama, večerama u romantičnim restoranima, ovaj grad na otoku savršen je izbor za Dan zaljubljenih.

2. Još jedna neizbježna destinacija za Valentinovo svakako je i Pariz. Nadaleko je poznat po šetnjama uz Sienu, prekrasnom pogledu na grad s Montmartrea te šarmantnim ulicama, stoga vam nudi sve što vam je potrebno da uživate u blagdanu svetog Valentina.

3. Dvorci Bavarske magična su destinacija za sve ljubitelje starine. Odišu romantikom, mistikom i mjesta su koja nalikuju bajci. Savršeno za Valentinovo, zar ne?

4. Nešto malo alternativnija destinacija svakako je Beograd. Tamo ćete se sigurno dobro zabaviti i dobro pojesti, a novčanik vam nakon ovog puta neće ostati pretanak. Beograd je idealan izbor za ljubitelje malo neobičnijih putovanja za Valentinovo.

5. Opustite se u bilo kojim toplicama i spa centrima. Zaljubite se u sebe i (ponovno) jedno u drugo!

Foto: Pinterest