Mlada pevačica Sandra Mladenović osvojila je srca publike u prošloj sezoni muzikog takmičenja „Zvezde Granda“ gde je zauzela visoko treće mesto.

Sandra nije miljenica publike samo od ovog takmičenja. Dobro je poznato svima da je ona kao mala učestvovala u nekoliko sezona takmičenja „Neki novi klicni“ gde je stizala do finala.

Iz tog perioda postoje video snimci i slike, a ona je tokom učešća u ovom šou imala je 12. godina. Grand portal je sada došao u posed slike iz Sandrinog najranijeg detinjstva kada je imala samo tri godine.

Na ovoj fotogafiji mlada pevačica pozira ispred cveća, a mnogi su je odmah prepoznali po osmehu koji je njen zaštitni znak.

Podsetimo, nakon finala Sandra je snimila pesmu „Devojačke suze“ koja je za kratko vreme već postala veliki hit, a nedavno je za naš portal priznala da su u pripremi novi projekti, čak i neke duetske pesme.

-Ono što mi je sad bitno jeste da promocija ove pesme prodje kako treba, nadalje idemo polako. Naravno da su u planu novi projekti, ali ne bih da pričam o nečemu što nisam ni započela. U svakom slučaju, tražim nove pesme pa ćemo videti šta će se tu naći u narednoj godini – rekla je ona nedavno.

Foto: privatna arhiva