Paparazzo

ACA LUKAS za ogromni honorar prelazi u Pink

1.1kviews

Mnogi su ostali bez teksta kada je Aca Lukas prošle godine napustio “Zvezde Granda” i odlučio da se stavi na raspolaganju televiziji “Pink”.

No, kako Alo saznaje pjevač je za to imao jak razlog, pošto će mu Željko Mitrović isplatiti čak 300.000 eura za ovaj transfer.

Prema navodima izvora, u ružičastom carstvu procijenili su iako će im pomenuta suma biti ogromna i vjerovatno rekordna, ovo ulaganje će se višestruko isplatiti.

– Na “Pinku” planiraju da ponovo pokrenu “Pinkove zvezde” ali sa tim ne žure dok ne sastave žiri koji bi po jačini mogao da parira onom u “Zvezdama Granda”, ali to nije sve. Naime čelnicima ove televizije stalo je do toga da im Lukas bude na raspolaganju i za druge projekte tokom ove godine, pošto oni imaju bogat zabavni program, a predviđeno je da novi album bude za “City records”.

Prema riječima izvora, Lukasu je pomalo bilo krivo što je Šašu Popoviću napustio usred televizijske sezone, ali kako od njega nije dobijao honorar već samo sumu novca za troškove snimanja emisije riješio je da ipak razmišlja poslovno.

– Aca mnogo cijeni Sašu i uvijek ističe da je učešće u žiriju “Zvezde Granda” i njemu podiglo popularnost, ali riješio je da iskoristi priliku za zaradu. Prošle godine je imao mnogo troškova, a s obzirom na to da se razveo, a ove godine će postati i djed. Tako je shvatio da konačno mora početi da razmišlja o tome da se finanskijski obezbijedi.