Lifestyle

Admiral 2023: Ulaganje u Ljude i Održivi Uspjeh

269views
advertising banner

U protekloj godini, Admiral je ne samo ostvario značajan uspjeh u industriji igara na sreću u Federaciji Bosne i Hercegovine (FBIH), već je i postao sinonim za društveno odgovorno poslovanje i brigu o svojim zaposlenicima.

Jedan od ključnih elemenata Admiralove strategije uspjeha bio je fokus na ulaganju u radnike putem formalnog i neformalnog obrazovanja. Novomatic grupa je pokrenula inovativne programe obuke i usavršavanja kako bi potaknula profesionalni razvoj svojih zaposlenika. Kroz ove programe, Admiral ne samo da je stvorio stručnu radnu snagu, već i potaknuo kreativnost i timski duh među svojim timovima.

U suradnji sa lokalnim kompanijama, Admiral je osigurao da svi zaposlenici imaju pristup raznovrsnim rekreacijskim aktivnostima. Ova inicijativa ne samo da potiče zdravlje i blagostanje zaposlenika, već i jača timsku povezanost, stvarajući pozitivnu radnu atmosferu.

Tokom 2023. godine, Admiral je nastavio ulagati i podržavati lokalnu zajednicu kroz različite marketinške aktivnosti temeljene na sponzorstvima. Suradnja s lokalnim udruženjima građana, sportskim kluboviman te podržavanje kulturnih događaja ne samo da je doprinijela vidljivosti Admiral brenda, već je i podržala lokalnu zajednicu u njihovim projektima.

Društvena odgovornost Admirala ne završava samo na ulaganju u ljude i zajednicu; kompanija je također posvećena zaštiti okoliša. Suradnja s organizacijom “Lets do it” omogućila je zaposlenicima da sudjeluju u akcijama pošumljavanja, potvrđujući tako Admiral kao ekološki svjesnog lidera u industriji.

Osim društveno odgovornih praksi, Admiral je proširio svoje poslovanje otvaranjem novih klubova, stvarajući time dodatne radne prilike na lokalnom tržištu. Ova ekspanzija ne samo da je pridonijela rastuće prisutnosti Admirala u regiji, već je također doprinijela ekonomskom razvoju lokalnih zajednica.

U 2023. godini, Admiral nije samo ostvario uspjeh u svijetu igara na sreću, već je postao simbol održivog i društveno odgovornog poslovanja, čime je postavio nove standarde u industriji.

Više informacija o dosadašnjim i novim aktivnostima i planovima Admirala, možete saznati na www.admiralcasino.ba.

 

 

***SPONZORIRANI ČLANAK