Showbiz

Ah, meraka… Kafana na Sofrin način! (VIDEO)

Prijateljstvo izmedju Aleksandre Kovač i Aleksandra Sofronijevića rezultiralo je novom pesmom “Ej kafano”, koju je ona namenski napisala poznatom orkestru.

Osim muzike, Aleksandra potpisuje i tekst, dok se u svom čuvenom studiju “AS studio ton”, aranžmanom bavio sam Sofronijević.

“Ovo je jedna vrlo posebna, emotivna i snažna pesma, one koje ostaju za sva vremena.

‘Ej, kafano’ zapravo je jedna prava ženska kafanska pesma, kakvih skoro uopšte nema u našoj narodnoj muzici, a posebno je zanimljivo to što ju je napisala upravo žena, naša prijateljica i vrhunska kompozitorka Aleksandra Kovač”, kaze Sofronijević i dodaje:.

” Naše pevačice Mima i Ana otpevale su ovu pesmu sa puno emocije i derta. Srećan sam što će naša publika, posebno ženska, uživati u ovoj pesmi i fantastičnom spotu koji verno prenosi atmosferu pesme.”

Spot za pomenutu pesmu radili su Bojan Stevanović i Miloš Đorđević, dok se za kompletan staljing svih učesnika pobrinuo Mladen Baron.

Ovo je inače, samo jedna u nizu pesma koje orkestar Aleksandra Sofronijević snimio i koja je pokazatelj njihove ozbiljnosti i namere da se bave sopstvenom karijerom, mimo muzičke pratnje poznatih pevaca u regionu.

Pesmu “Ej kafano” možete poslušati ovde:

Foto: Printscreen YT