Lifestyle

Ako sa njim dijelite ove tri emocije, to je PRAVA LJUBAV

1.3kviews

Nekad nije lako prepoznati ljubav. Teško je razlikovati je od strasti i prolazne avanture. Svi imamo svoju viziju idealnog partnera, a o ukusima se ne raspravlja. Međutim, postoji način da otkrijete da li je kraj vas onaj pravi. Ako sa njim dijelite ove tri emocije, vaša ljubav je blizu idealne:

Foto: Promo

 

Radost 

Sa njim ste uglavnom nasmijani. Većinu vremena vam je zabavno i stvari teku glatko. Uvijek vam je drago kad ga vidite i tome se radujete. Zajedno pravite pozitivnu atmosferu.

 

Unutrašnji mir 

Rijetko kada se svađate. Oboje ste zrele ličnosti koje ne rješavaju probleme uvredama i napadima. Kraj njega osjećate mir. On vas smiruje i nakon burnog i stresnog dana. Osjećate sigurnost. Ne brinete se hoće li vam se sutra javiti i biti tu za vas kada vam je potreban. On je uvijek tu.

 

Strast… i to ne samo u krevetu 

Naravno da vam je i u seksu odlično, ali bitno je da on strastven i u drugim sferama života. Ima li interesovanja i hobije? Inspiriše li vas? Postajate li bolja osoba kraj njega? Podržava li vaše ciljeve? Vaš život promijenio se na bolje otkad ste ga upoznale? Da, to bi mogla biti prava ljubav.