Showbiz

Aleksandar Sofronijević i Eldin Huseinbegović odlučili su da ‘’ispišu’’ svoj muzički doživljaj pod nazivom ’’Đula’’

693views

U želji da muzika nadjača prisutnu jednoličnost kompozicija i tekstova, Aleksandar Sofronijević i Eldin Huseinbegović odlučili su da ‘’ispišu’’ svoj muzički doživljaj pod nazivom ’’Đula’’. Ova dva umetnika spojila je ljubav prema kvalitetnoj muzici, ali i prema vrednostima u koje pesma može da nas uveri.

Pesmom odiše emocija, pa umetnici smatraju da ‘’Đula’’ dolazi u pravo vreme kada se vraćaju prave vrednosti, ljubav, ali i interes za onim starim lepim pesmama koje dugo traju i žive u srcima ljudi.

Muziku i tekst za pesmu Đula napisao je dugogodišnji prijatelj i saradnik Eldina Huseinbegovića, Kenan Hadžifejzović. Iako je pesma nastala pre devet godina, u doba korone Eldin je odlučio da svoju ružu, to jest ’đulu’’ snimi.

Kadrovi spota su snimani u Novom Sadu i Sarajevu. Ova dva umetnika spojila je zajednička vizija, virtuoznost i strast koju, svaki od njih ponaosob, prenosi na svakom svom nastupu a sada imamo mogućnost da ih slušamo zajedno.

Navikli smo da svaki od njih u muzici pomera sopstvene ali I muzičke granice, ali izuzetno vodeći računa da se ne izostavi davanje duše univerzumu, krila umu, let do mašte, i život svemu.

Foto: Privatna arhiva