Paparazzo

Aleksandra bez cenzure o Filipovoj preljubi

445views

Bivši rijaliti par, Filip Car i Aleksandra Nikolić, stavili su tačku na svoju vezu, a šuška se da je glavni razlog raskida njegovo nevjerstvo.

On je navodno svoju bivšu djevojku Aleksandru Nikolić poslao ranije kući sa rođendanske žurke, a on je nastavio da se druži sa plavušom nepoznatoj javnosti.

Nakon toga su na ovom Instagram profilu osvanule fotografije na kojima se nazire da se Filip Car navodno ljubi sa tom djevojkom, a sve je isplivalo javno na društvenim mrežama. Sada se oglasila i Aleksandra i otkrila svoju stranu priče.

– Ćao ljudi, zaista mi je neprijatno da ovakve stvari radim, ali moram. Nije mi zaista bilo do oglašavanja na društvenim mrežama, ali pošto sam odgledala lajv koji je Filip snimao, malo prije, mogu samo da kažem da sam se ja odselila kod Filipa i ponijela sam apsolutno svu svoju garderobu i iznajmila auto kako bi sve moje stvari mogle da stanu, a čak sam mislila da uzmem i kombi, tako da se ne bih selila i nosila silne stvari da sam planirala da se vratim i priča da ja nisam željela zajednički život nije istinita – rekla je Aleksandra, pa nastavila:

Filip Car i Aleksandra Nikolić (Foto: Screenshot TV Pink)FILIP CAR I ALEKSANDRA NIKOLIĆ (FOTO: SCREENSHOT TV PINK)

– Druga stvar, prevara kao prevara, ja sam vidjela i snimke i slike i ja sam neko ko ga je čekao kući da se vrati, ja sam neko ko je planirao da dođe za Beograd da razmislim o nekim stvarima, a i on je to želio i složio se sa mnom. Postoji još mnogo, mnogo stvari, nije samo stvar prevare, nije stvar tih slika i snimaka, on tvrdi da mu je to rođaka, drugarica, ja ne znam koju je priču više ispričao što se tiče te djevojke.

 

– Ne želim da udaram na bilo kakvu patetiku, mislim da se prema meni vidi u kakvom sam trenutno stanju, ne bih zaista htjela da produbljujem i da pravim cirkus od svega ovoga, samo želim da kažem da stvari koje je Filip ispričao u lajvu nisu istinite. – završila je Aleksandra prenosi Pulsonline

 

FOTO: SCREENSHOT TV PINK