Nightlife

Amar Gile sprema veliku feštu 10.12. u Areni Zenica!

14kviews
advertising banner

Jedan od najpopularnijih pjevača u Bosni i Hercegovini ali i regionu, pobjednik takmičenja Zvezde Granda, Amar Jašarspahić Gile održaće solistički koncert 10.decembra u Areni Zenica.

Poslije hitova „Imam jednu želju“, „Pijano“ i  “Apokalipsa”  te najave dueta sa Sekom Aleksić, Gile u okviru turneje “Spreman na sve”, priprema pravu koncertnu poslasticu.

– Odavno planiram da napravim veliki koncert u Zenici, a sada je došlo vrijeme da se ta želja i ostvari. Gosti će biti moji prijatelji i drage kolege Aca Lukas, Katarina Grujić, Aleksandra Mladenović, Fatmir Sulejmani, Armin Jusufović, Emelin Fetić … – rekao nam je Gile.

Iz kompanije IMPIR Komerc koja je organizator koncerta najavljuju i posebna dva V.I.P. muzička gosta iznenađena, a za zagrijavanje publike u Areni pobrinuće se jedan od najboljih DJ-a na  Balkanu – DJ Đuka.

Ulaznice za ovaj megaspektakl su već u prodaji, a možete ih nabaviti na slijedećim prodajnim mjestima: TC Džananović Zenica – mjenačnica Exlusive, Robna kuća, Biss – tours i Centrotrans te online putem servisa www.kupikartu.ba