Showbiz

ANA SEVIĆ povukla papire za razvod braka?

1.2kviews
Nakon brojnih nagađanja Ana Sević i Darko Lazić su objavili javno saopštenje o razvodu, ali, nezvanično, Ana je inicirala povlačenje papira koje su predali sudu.

– Oni jesu podnijeli papire za razvod i odlučili da stave tačku na sve, ali Ana je potom incirala da pokušaju da se pomire i da prebrode krizu. Darko joj je u početku odbijao poruke i pozive, a ona je davala sve od sebe da ga čak i putem zajedničkih prijatelja izmoli da on pristane na ovakvu njenu odluku. Zasad Darko normalno provodi vrijeme sa njegovom mezimicom, ali stalan povratak kući će sačekati ako do njega uopšte dođe. Ipak, Ana je sretna zbog toga što je nakratko smirila tenziju koja vlada među njima – objašnjava izvor za Blic.

– Poslije nekoliko telefonskih razgovora odlučili su da se nađu, porazgovaraju o svemu, žele da određene stvari dovedu na svoje mjesto, ali neizvijesno je sve dalje.

S druge strane, Andrija Marković, njihov advokat rekao je sljedeće:

– Ne mogu ništa da vam kažem, pozovite Anu i Darka. Profesionalac sam u svom poslu i ne želim da otkrivam bilo kakve detalje – rekao je on.

Izvor:expressmag.ba