Showbiz

 Andreana Čekić novom pesmom “ODUVALA” konkurenciju

184views
Od početka karijere Andreana Čekić dosledna je narodnoj muzici, ali je vremenom naučila da eksperimentiše sa novim muzičkim pravcima koje uspešno kombinuje sa folkom. Da ovaj miks daje rezultate govore milionski pregledi na Jutjubu, ali i rad na terenu zbog kojeg pevačica godinama važi za jednu od najtraženijih.

Kako bi se odužila publici za svu podršku koju joj nesebično pružaju, Andreana ih je počastila novom pesmom “Ide mi, pa ne ide” kojom je, prema komentarima fanova, oduvala konkurenciju.

cekic.jpg

– Okej je da šaraš što se tiče kompozitora ili tako nešto, ali nisam za to da se menja moj stil. Zbog mog repertoara me publika i voli, zbog toga što forsiram stare, dobre hitove. Ne bih se oprobala u trepu jer ne mogu da zamslim da moram na nastupu da pevam sa nekim autotjunom, ili ne daj Bože na plejbek da pevam- izjavila je  i dodala da će njena nova pesma definitivno biti hit u diskotekama.

Kako je najavila, izgleda da će tako i biti, sudeći po komentarima publike koja je imala priliku da posluša “Ide mi, pa ne ide”.

cekic andreana.png

“Ni jedna ti nije ravna, kraljice”, “Obožavam ovu ženu”, “Drugačije i neobično i hit u najavi”, “Oduvala konkurenciju”, neki su od komentara na Andreaninu novu pesmu koja je pred vama.