Paparazzo

Atraktivna Crnogorka očarala žiri

1.6kviews
Silvana Gušani iz Sarajeva učestvovala je u duelu u drugom krugu “Zvezda Granda” sa Marijanom Jukić iz Andrijevice. Prva se predstavila pesmama “Nije ovo naše vrijeme” i “Ti mi uvijek trebaš”, dok je druga izabrala numere “Lažu me” i Mrgud”. Konačan rezultat bio je šest glasova za Silvanu i sedam za Marijanu koja se plasirala direktno u treći krug.

“Prva kandidatkinja je vrlo tugaljivo otpjevala obje pjesme. Ti znaš da pjevaš ali ne znaš da koristiš vokal kako treba. Ti si tehnički bolja pjevačica od druge kaniddatkinje ali ona zna šta može i na tom terenu pliva”, rekla je Marija Silvani koja je izabrala teške pjesme.

“Prva kandidatkinja pored pjevanja mora da poradi i na svom scenskom izgledu. Te čarape hrenovke se više ne nose i molim te ih zaboravi. Svoj raskošni talenat ne smiješ da sakrivaš lošim stajlingom. Što se tiče druge kandidatkinje moram da kažem da odavno nisam videla ljepšu haljinu od tvoje”, rekla je JK.

“Druga kandidatkinja je bila dominatnija večeras i zasluženo je prošla dalje”, rekao je Lukas, a sa time se složio i Tajanstveni član žirija.

“Ti pjevaš masno. Jeste bilo nekih falševa ali si bila dobra i zato sam ti dao glas”, rekao je Bosanac. Viki Miljković je poručila prvoj kandidatkinji da je imala loš izbor pjesama i da ne treba da pjeva numere Verice Šerifović.