Showbiz

Bane Paunović otkrio šta zamjera filmu „Nedelja“

286views

Film „Nedelja“ o Džeju Ramadanovskom osvojio je cijeli region i gotovo da nema osobe koja ekranizaciju o životu pjevača nije pogledala. Među njima je i pjevač Bane Paunović koji je za Grand otkrio zanimljive detalje o Džeju.

Pjevač je istakao da je sa zadovoljstvom odgledao film, ali jedno je i zamjerio.

-Imao sam priliku da budem na premijeri filma u Beču. Mogu reći da sam zadovoljan kako je predstavljen taj jedan dio Džejevog života, sve dok nije uradio onaj čuveni koncert na Tašmajdanu. Ono što meni možda u čitavoj priči fali jeste možda malo više muzike. Generalno je to dobro urađeno i dobro prikazano. Dopada mi se ideja da se jednom takvom pjevaču kao što je Džej, pruži takav jedan prostor. On je obilježio jedno vrijeme i obilježio je živote svih nas kroz te njegove predivne pjesme – rekao je on.

image 3 2

Bane je ispričao kako je izgledao njegov prvi susret sa Džejem i otkrio zbog čega je legendarni pjevač oduševljavao mnoge.

-Džej je svakako jedan od mojih omiljenih pjevača. Imao sam priliku da upoznam Džeja. On je neko ko je često dolazio u Beč i imao je dosta prijatelja tamo. Onda tako nakon jednog njegovog nastupa što je bilo baš davno, imao sam prilike da sjedim u društvu gdje je on bio i da posmatram, da gledam jednu harizmu, čime je on oduševljavao ljude – rekao je on, a zatim dodao:

-On je imao jednu posebnu vrstu humora, njemu se ništa nije zamjeralo, možda je to nekad i bilo na granici ukusa, ali to je bio Džej. Njega su ljudi jednostavno tako prihvatili, on je bio autentičan.

 

Foto: You Tube,
Autor: K. Marković/Grand.online