Paparazzo

Belma Huseinefendić uporedila Aleksandru Prijović i Teu Tairović

391views

Bivša učesnica „Zvezda Granda“ Belma Huseinefendić u razgovoru za Grand otkrila je da ima nekoliko pjevačica čijim karijerama se posebno divi, a među njima su svakako Aleksandra Prijović i Tea Tairović, ipak, repertoar jedne od njih joj je bliži srcu.

-Imam neku čudnu ljubav prema Teinoj muzici. Baš mi se sviđa, ne samo u muzici, nego i u nekim intervjuima i slično. Ja to sve posmatram, vidim kako se neko ponaša. Sve mi je to nekako jako bitno, za mene i moju karijeru, da možda i odatle nešto izvučem – rekla je ona, a onda je govorila da li se trenutno više na svirkama traže pjesme Tee Tairović ili Aleksandre Prijović.

-Ajde da kažem, za neke moje situacije, trenutno na svirkama možda za nijansu više Aleksandru Prijović. Ali tu su njih dvije, jako blizu što se tiče potražnje pjesama. Ali Aleksandra Prijović možda više vrlo vjerovatno zbog skorašnjih situacija vezano za koncerte, a i generalno njene pjesme su stvarno dobre – otkrila je Belma.

belma huseinefendic 1 ok

Što se scenskih nastupa tiče, Belma je istakla da voli puno dešavanja na bini, ali i da se trudi da ispoštuje svakoga.

-Ja sam neko ko voli puno dešavanja na sceni. Da li to bili plesači, da li si ti kao pjevač aktivan na sceni. Ja volim da sam na svakom ćošku, moram svuda da budem. Jer ja to gledam sad ako si na bini, i publika je tu svuda, moraš svakog da ispoštuješ. Isto tako volim da se krećem na bini, uvijek vidim neke simpatične face, simpatične komentare kada čitam sa usana– rekla je Belma.

BELMA HUSEINEFENDIC ZGS SNIMANJE 30112023 FOTO MUNJA 49 ok

 

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: K. Marković/Grand.online