Paparazzo

Bio je najveći zavodnik u bivšoj državi, a žene su uzdisale na pomen njegovog imena

300views
advertising banner

Legenda jugoslovenske muzičke scene, Vlado Kalember, snimio je nebrojeno puno hitova hitova u karijeri, a pored specifične boje glasa, važio je za velikog šmekera.

 

Publiku je osvojio harizmom i atraktivnim izgledom, a jedan od najlepših muškaraca bivše Jugoslavije mamio je uzdahe žena gde god se pojavi.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vlado Kalember (@vladokalember)

Vlado je rođen u Strumici, Sjevernoj Makedoniji, 26. aprila 1953. godine, a odrastao je u Zagrebu.

Veoma mlad je krenuo da se interesuje za muziku, te je već sedamdesetih godina uplovio u muzičke vode. Grupu „Srebrna krila“ osnovao je 1978. godine, a 1984. zajedno sa Izoldom Barudžijom nastupio je na Evroviziji sa numerom „Ćao, amore“.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vlado Kalember (@vladokalember)

Dve godine kasnije nastavio je solo karijeru u kojoj je sarađivao sa brojnim jugoslovenskim zvijezdama. Bio je u braku sa Anom Rucner, hrvatskom violončelistkinjom sa kojom je dobio sina Darijana.

Česte navode da je najveći zavodnik na našim prostorima, muzičar je jednom prilikom prokomentarisao na jedan zanimljiv način.

– Mnogo je zabluda i predrasuda, a upravo to da sam veliki zavodnik je jedna od njih. S kim god bih popio kafu, to bi svi prenijeli da je bila veza. Meni se od jedne veze uvijek dodavala još poneka.

 

– Ako sam imao 22 veze, ispalo bi da sam ih imao 222. Ne žalim se, ali je to, na neki način, malo i ‘prišiveno’. Bilo je to takvo doba. Dima je bilo, ali ne i požara – rekao je pjevač svojevremeno za medije.

 

Pulsonline