Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Bihac 2016
Paparazzo

BRUKA U BUDVI: Alen Islamović i Tifa se potukli na dočeku 2018. godine?

2kviews
advertising banner

Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa navodno su se posvađali, a potom i potukli na koncertu u Budvi koji su sinoć održali povodom dočeka 2018. godine.

Naime, kako prenose “Vijesti.me” na kraju novogodišnjeg koncerta došlo je i do fizičkog obračuna njih dvojice u bekstejdžu. Navodno je prvo došlo do verbalnog sukoba, a potom i do odgurivanja, što je kulminiralo i fizičkim obračunom dvojice pjevača.

Svjedoci navode da je do sukoba došlo nakon završetka koncerta, kada su pjevači silazili sa bine, a da je deblji kraj izvukao Tifa.

Ovo je dodatno podgrijalo priče da u grupi “Bijelo dugme” nije ni približno tako idealno stanje, kao što se čini.

– Kada god sam imao priliku isticao sam da sam u životu imao samo dva mentora: Davorina Popovića i Serđa Blažića. Moram da priznam da je Goran tu bio malo ljut, jer to marketinški nije bio baš najbolji potez. Ali ja sam puno lijepih stvari doživio u Dugmetu a ja volim da se sjećam lijepih stvari. Bez obzira na sve, ja uvijek ističem da sam čovjek bez dlake na jeziku: sve je to divno, krasno i budi davno zaboravljene emocije, ali prije svega je posao bio u pitanju: koliko para toliko muzike. Ja sam u svojoj priči već odavno, imam svoj put ali ne odričem se hipoteke Bijelog dugmeta – rekao je svojemeno Tifa.

Izvor:expressmag.ba