Showbiz

Bugarska zvezda stala na crtu Tei Tairović: “SVETSKI HIT”, tvrde fanovi (VIDEO)

Kada je bugarska zvezda Roksana najavila da će uskoro da iznenadi srpsku publiku, uopšte se nije šalila. Pevačica je dato obećanje ispunila snimivši prvu pesmu u karijeri na našem jeziku, a sada je ponovo sve iznenadila novim singlom.

IMG-20220911-WA0017.jpg

Zbog numere pod nazivom “Sve dok živ si” lepa Bugarka angažovala je sina Danijela Dimitrova koji je napisao muziku, dok je tekst radio Aleksandar Ilić Dilan. Ali ono što je interesantno jeste da je za potrebe novog singla angažovala i profesora srpskog jezika, budući da slabo govori srpski.

 Roksani je jako stalo do srpke publike, zato i snima pesme na vašem jeziku, želi da im se što pre približi, budući da vole, a ne razumeju njene hitove na bugarskom. Vredna je, trudi se i uči, pripema još nekoliko novih hitova i naravno, ceo album na srpskom. Uskoro će da dođe u Beograd i da premijerno izvede nove singlove i lično pozdravi srpsku publiku na koju je veoma ponosna. Srećna  je što je osim Bugara odlično prihvataju i Srbi – kaže njen dugogodišnji prijatelj i PR Aleksi Marinov.

IMG-20220911-WA0004.jpg

Kako je njena nova pesma bržeg i zavodljivog ritma mnogi smatraju da je njome stala na crtu Tei Tairović i pesmi “Nek noćas gori Balkan”.

IMG-20220911-WA0009.jpg

“Ovo baš vozi”, “Kako dobar ritam”, “Kraljica bila i ostala”, “Jedna je Roksana”, neki su od komentara na njenu novu pesmu koju možete da poslušate u nastavku.

Foto: Privatna arhiva