Showbiz

Čim ju je ugledao, Popović je znao da će ona biti zvijezda!

1.1kviews

Saša Popović je prvo otkrio da ga je Tanja Savić razočarala, a sada je priznao za koju pjevačicu je na prvi pogled znao da će uspjeti.

U okviru Grand produkcije Saša Popović već dugi niz godina bira jednog od najboljih pjevača. Među njima bilo je mnogo imena. Neka su se izdvojila, neka nisu opstala na sceni.

Tokom posljednje emitovane epizode, Saša je komentarisao jednu od učesnica na sceni, a onda se dotakao i Milice Pavlović i prisjetio se njenog pojavljivanja na sceni. On je na prvu shvatio da će biti zvijezda, a to je potvrdio i Saša Matić koji je tada sjedio u žiriju.

🖤 Style @stefangolubovic 👈

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

– 2011. godine Milica Pavlović se pojavila u takmičenju. U žiriju je pored mene sjedio Saša Matić i rekao je “Sale, daću joj glas. Kakva je ovo riba!”. Pitao sam ga: “Kako znaš?”. Rekao mi je: “Osjetio sam” – iskren je bio Popović.

Viki je potvrdila to.

– Milica zrači dobrom energijom- rekla je Viki.

Prije nekoliko dana Saša je izjavio da su mnoge Zvezde Granda uspele, ali da jedna ipak nije dosegla svoj maksimum, iako je on bio uvjeren da će imati mnogo veće hitove i uspjeh. Riječ je o Tanji Savić.

– Mislio sam da će velika zvijezda biti Tanja Savić. Iskreno. Kada smo završili takmičenje 2004. godine mislio sam da će za deset godina biti daleko najveća zvijezda. Ona je zaista divna pjevačica i dobra djevojka, lijepa i zgodna, super pjeva, ali nije dostigla ono što smo mi očekivali od nje. Zašto? Da li je ona kriva ili smo to mi? Ne znam. Kažem da smo od Tanje Savić očekivali mnogo- iskren je bio Popović.

Pozdrav sa Zlatibora 🌲⛄❄

A post shared by Tanja Savic (@tanja_savic_private) on

Izvor:alo.rs