Zanimljivosti

Čovjek s najdužim penisom na svijetu dobio invalidsku penziju

Čovjek sa najvećim penisom na svijetu dobio je invalidsku penziju, jer zbog veličine polnog organa ne može da nosi radne uniforme ili da klekne na koliena.

1kviews
advertising banner

Kako prenosi “Dejli Mejll”, Roberto Kabrera (54) iz Meksika registrovan je kao invalid zbog penisa od skoro pola metra. On je dužinu od 48 centimetara dostigao uz pomoć tegova.

– Ne mogu da trčim, pa većina kompanija ima loše mišljenje o meni. Kažu da će me zvati, ali nikada to ne urade. Poznat sam zbog najvećeg penisa na svijetu. Zadovoljan sam, znam da niko nema veličinu koju imam – rekao je Kabrera.

Ljekari su ga savjetovali da ode na operaciju i smanji penis, kako bi imao normalan seksualni život i potomke.

– On bi radije imao penis veći od ostalih ljudi. U latinskoj kulturi onaj ko ima veći penis više je mačo. To je nešto što ga čini drugačijim od ostalih i čini ga posebnim – rekao je doktor Hesus David Salaza.

Zbog veličine penisa Kabrera ima brojne zdravstvene probleme, uključujući česte infekcije urinarnog trakta. Nikako ne može da spava na stomaku i ima poseban jastuk na koji stavlja penis kako bi izbegao nelagodnost tokom noći.

Dok je živeo u SAD pokušao je da ima seks dva puta, ali prva žena je pobjegla kada je vidjela s kim ima posla, dok je druga je morala da prestane, jer je bilo suviše bolno.

Tamnija strana njegovog boravka u Americi uključuje optužbu za krivično delo pokazivanja sebe maloljetnim djevojčicama, zbog čega je 2001. morao da napusti SAD.

Izvor:vesti-online.com