Showbiz

Čuva sećanje na oca: Ilda Šaulić snima projekat posvećen Šabanu

227views

Četiri godine nakon što nas je napustio Šaban Šaulić, sećanje na njega ne bledi. Od zaborava ga čuvaju milioni fanova širom sveta, pesme koje je za života ostavio, a ponajviše porodica koja na sve načine neguje zaostavštinu kralja narodne muzike.

Ilda Šaulić, koja nastavlja stopama slavnog oca, odlučila je da u njegovu čast organizuje specijalni projekat kojim će njegove legendarne ali i neke manje poznate pesme dobiti svoje novo, drugačije izvođenje. Iako nije otkrila do detalja o ćčemu se radi, iz njene objave jasno je da je okupila ekipu vrhunskih saradnika, koji će publici predstavljati iznenađenje.

–        Četiri godine merim svaki korak i skupljam hrabrost za ovo. Znam da nikada niko kao ti neće svojim glasom donositi najlepše emocije, ali želim da ti i na ovaj način odam počast. Možda bi ovaj projekat za tebe predstavljao iznenađenje, ali ovi vrhunski umetnici koji su me podržali i ja smatramo da tvoja dela zaslužuju da budu sagledana iz jednog novog, potpuno drugačijeg ugla… Sve vreme mi je tvoj lik pred očima, i tvoj glas u glavi i samo u jedno sam sigurna: sve će biti urađeno tako da bi ti bio ponosan. Voli te tvoje ćerka najviše na svetu – napisala je Ilda u emotivnoj objavi na društvenim mrežama.

https://www.instagram.com/p/CqIKUpUgRmN/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D