Showbiz

DA LI JE NA POMOLU NOVA LJUBAV? Aleksandra Bursać NAPOKON OTKRILA DETALJE ODNOSA sa kolegom

343views
advertising banner

Pevačica Aleksandra Bursać jedna je od aktivnijih na društvenim mrežama kada je u pitanju komunikacija sa fanovima.

Kako je dugo nije bilo, rešila je da obraduje svoju publike i sa njima proćaska na Instagramu,

Za veoma kratko vreme dobila je pregršt pitanja, a čini se da je većini najintrigantiji njen odnos sa kolegom Emirom Đulovićem.

Na pitanje jednog od fanova kakvo mišljenje ima o kolegi pevačica je podelila njegov video iz automobila uz simpatičan opis.

– Omiljeni lik koji samo traži nešto da jede. Te proteinske čokoladice, te keks, pa grisine. Ubiće me za ovo!- odgovorila je uz emotikon koji plače od smeha, zbog čega je dodatno podgrejala sumnju pratilaca da se među njima nešto dešava.

– Nije mi Emir dečko, on je moj dragi kolega sa kojim sam i privatno super- dodala je Aleksandra.

Inače, Pesma “Cipele”, koju su prvenstveno otpevali Andreana Čekić i Emir, postala je veliki i neozabilazni hit na svim svirkama i veseljima. Međutim kako je u međuvremenu zbog autorskih prava uklonjena sa svih digitalnih platformi, autor i producent rešio je da spoji Đulovića i Aleksandru Bursać koji su zajedo otpevali ovu numeru.

– Na poziv da ja ponovo otpevam čuveni hit “Cipele” rado sam se odazvala. Producent Saša Lazić i kolega Emir Đulović su smatrali da sam adekvatan vokal za tu pesmu. Nisam ulazila u to da li će to nekom smetati ili ne. Jer ja nemam nikakvu lošu nameru- ispričala je nedavno.

Foto: Instagram