Showbiz

DA LI JE NA POMOLU NOVA LJUBAV? Aleksandra Bursać NAPOKON OTKRILA DETALJE ODNOSA sa kolegom

Pevačica Aleksandra Bursać jedna je od aktivnijih na društvenim mrežama kada je u pitanju komunikacija sa fanovima.

Kako je dugo nije bilo, rešila je da obraduje svoju publike i sa njima proćaska na Instagramu,

Za veoma kratko vreme dobila je pregršt pitanja, a čini se da je većini najintrigantiji njen odnos sa kolegom Emirom Đulovićem.

Na pitanje jednog od fanova kakvo mišljenje ima o kolegi pevačica je podelila njegov video iz automobila uz simpatičan opis.

– Omiljeni lik koji samo traži nešto da jede. Te proteinske čokoladice, te keks, pa grisine. Ubiće me za ovo!- odgovorila je uz emotikon koji plače od smeha, zbog čega je dodatno podgrejala sumnju pratilaca da se među njima nešto dešava.

– Nije mi Emir dečko, on je moj dragi kolega sa kojim sam i privatno super- dodala je Aleksandra.

Inače, Pesma “Cipele”, koju su prvenstveno otpevali Andreana Čekić i Emir, postala je veliki i neozabilazni hit na svim svirkama i veseljima. Međutim kako je u međuvremenu zbog autorskih prava uklonjena sa svih digitalnih platformi, autor i producent rešio je da spoji Đulovića i Aleksandru Bursać koji su zajedo otpevali ovu numeru.

– Na poziv da ja ponovo otpevam čuveni hit “Cipele” rado sam se odazvala. Producent Saša Lazić i kolega Emir Đulović su smatrali da sam adekvatan vokal za tu pesmu. Nisam ulazila u to da li će to nekom smetati ili ne. Jer ja nemam nikakvu lošu nameru- ispričala je nedavno.

Foto: Instagram