Paparazzo

DA LI ZNATE KO JE NAJMLAĐA BAKA NA ESTRADI? Prvo UNUČE dobila sa 33 godine, a majka postala sa SAMO 17

374views

Sada je pjevačica dvostruka baka

Stoja Novaković nosi titulu najmlađe baka na estradi.

Ona je prvo unuče dobila sa samo 33 godine, s toga da je gotovo nemoguće da bude svrgnuta sa ovog trona.

Pjevačica je mlada postala majka, sa samo 17 godina. I njen sin Milan je takođe kao tinejdžer dobio prvo dijete. Kada je postao otac imao je samo 16 godina.

Sada je pjevačica dvostruka baka, ali svoju porodici drži daleko od javnosti. Njeni unuci se do sada nisu pojavljivali pred novinarima, a pjevačica planira da tako i ostane. Čak i njen sin ne voli medijsko eksponiranje, pa ni on nije stao pred predstavnike medija. U javnosti se pojavila samo jedna njegova slika sa majkom.

Njen sin ne voli medijsko eksponiranjeNjen sin ne voli medijsko eksponiranje foto: Printscreen

Milan je godinama živio u Australiji kod Stojine prijateljice, a vratila ga je u Srbiju kada je izgradila karijeru. Završio je srednju medicinsku školu, a kako su mediji pisali prije nekoliko godina tada je radio u psihijatrijskoj ustanovi “Laza Lazarević”.

Stoja i izbjegava da priča o članovima njene porodice, ali je jednom prilikom za Kurir ispričala čemu uči unuke.

 FOTO: ANTONIO AHEL/ATAIMAGES

– Posljednjih desetak godina moja publika se veoma podmladila. Na mojim nastupima je isključivo omladina. Na ulici me zaustavljaju za slikanje bukvalno djeca. To me jako raduje. Tako i moji unuci imaju dio moje popularnosti u svom društvu, ali ih svakako učim da moraju da grade sebe kao ljude.

 

espreso.co.rs