Showbiz

Dalila ponovo postaje voditeljka a evo i gdje

573views
advertising banner

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević nedavno je dobila otkaz na jednoj televiziji, a kako saznajemo, ona ponovo postaje voditeljka.

Naime, kako za “Blic” kaže izvor bliza Dalili, ona je već potpisala ugovor i kreće da vodi emisiju za desetak dana.

Dalila Dragojević (Foto: Screenshot TV Pink)

– Dalila je potpisala ugovor na Red televiziji i ponovo postaje voditeljka. Ona je uveliko potpisala ugovor i emisija koju će voditi startuje za desetak dana – kaže izvor za “Blic” blizak Dalili, koji nam dalje otkriva kakvog formata će biti njena emisija.

Inače, neko vrijeme se špekulisalo zbog čega je Dalila dobila otkaz na televiziji gdje je neko vrijeme radila, a kako je izvor tada rekao, ona se ponašala bahato što se njenom tadašnjem direktoru nije svidjelo.

– Nije istina da je Dalila samovoljno dala otkaz, to su gluposti. Ona je u stvari dobila otkaz i to iz više razloga – rekao je tada dobro upućen izvor, koji je otkrio šta se zapravo dogodilo.

– Ona se već duže vrijeme ponašala bahato, što se njenom direktoru nije sviđalo. Dobila je nekoliko opomena zbog načina na koji komunicira sa kolegama, ali ona nije marila i nastavila je da se ponaša kao zvijezda – rekao je tada izvor za “Alo”.