Pevač Darko Lazić trenutno je ispunjen na svim životnim poljima, a pored uspešne karijere ne krije da je srećan u ljubavi i ludo zaljubljen u svoju devojku Katarinu.

Otkako su uplovili u vezu, malo je događaja zbog kojih su se razdvajali, a sada su ipak morali to da učine budući da je Darko otputovao na zakazanu turneju u Australiji.

Pisalo se i da će ovom prilikom zaraditi ogromnu sumu novca, ali on ipak, ne prestaje da misli na svoju devojku, a to dokazuju i brojni storiji koje joj je posvetio.

On je objavio kadar na kom se vidi da preko interneta razgovara sa svojom devojkom, dok mu je njena sestra poručila da mora izdržati ovu razdvojenost.

– Zete izdrži, još sedam dana bez žene – napisala je Katarinina sestra, dok je Lazić držao ruku preko lica i delovao potpuno snuždeno.

Podsetimo, pre nekoliko meseci u medijima se pojavila vest da se Darko tajno venčao sa Katarinom, a da na građansko venčanje nisu pozvali nikoga osim kumova. Iako je ova vest tada preplavila medije, ipak se saznalo da venčanja nije bilo.

Foto: Instagram