Pesma pod nazivom „Sve mi smeta“ vesela je i brza, pravi narodnjak, pa nema sumnje da će jako brzo ući u uši slušalaca kao i da će se dobro kotirati u trendingu.

Za nepunih sat vremena već broji više od jedanaest hiljada pregleda, a pozitivni komenati se samo nižu: „Davno nisam čula ovako dobar narodnjak. Svaka čast mladi momče„, “ Au, kakva pesmetina. Kakav narodnjak, kakvu moć čovek ima u glasu“ , „Bože, kakav glas„, „Jedini koji se izdvaja na estradi od novih izvođača, hitovi se nižu. Oseti se prirodni talenat“.

Pevač je za ovaj spot angažovao nekoliko zgodnih devojaka, a kadrovi su mahom snimljeni u prirodi u jesenjem ambijentu. Jedan od stihova pesme kaže: „Svake noći menjam žene, ali samo tebe volim“, međutim kako je pevač nedavno po treći put stao na ludi kamen i sudbonosno „da“ izgovorio svojoj izabranici Katarini verujemo da ovi stihovi nisu autobiografski.

Podsetimo, nakon operacija skidanja viška kože kao i ponovne intervencije zbog komplikacija, pevač je odlučio da napravi drastičnu promenu.

Pored toga što je rešio da se konačno skrasi kraj supruge Katarine, za koju kaže da je njegova prva i najveća ljubav, pevač je napravio i potpunu transformaciju u fizičkom izgledu.

Spot za Darkovu novu pesmu „Sve mi smeta“ možete poslušati u videu ispod: