Paparazzo

DARKO LAZIĆ već pronašao novu ljubav!?

1.3kviews
Ana Sević i Darko Lazić okončali su brak prije dva mjeseca, o čemu se saznalo prije dva dana kada je javnost vidjela snimak na kome folk pejvač konzumira kokain.

I pjevačica i pjevač teško podnose novonastalu situaciju i medijsku gungulu u kojoj su se našli. Ispred porodičnog doma pjevačkog para u beogradskom naselju Vidikovac, novinska ekipa zatekla je vidno neraspoloženu Anu Sević kako izlazi iz svog automobila i ulazi u zgradu. Iako je nosila velike naočare, Ana nije mogla da sakrije nateklo lice.

Kao što se pretpostavljalo, ona nije željela da komentira navode o razvodu, već je samo mahnula rukom, pognula glavu i bez komentara utrčala u zgradu. Uprkos tome, Darko je navodno utjehu pronašao u novoj djevojci, sa kojom je viđen poslije večere u jednom restoranu. Riječ je o fitnes instruktorki iz Beograda, ali više informacija o ovoj navodnoj romansi nije dostupno.

Podsjetimo, Lazićeva porodica optužila je Anu da je pjevača varala tokom braka, dok se on odao porocima, prije svega alkoholu, ali i kokainu.