Showbiz

Dejan Drašković položio ZAKLETVU PRED OLTAROM: “Supruga trpi sve moje hirove”

378views

Poslije kraće diskografske pauze i takmičenja, pjevač i nekadašnji finalista šoua „Nikad nije kasno“, Dejan Drašković obradovao je svoju publiku novim singlom za koji kažu da je novi hit za svadbe.

Pjesma pod nazivom „Zakletva pred oltarom“ već na prvu loptu naišala je na lavinu pozitivnih reakcija, a veliku pažnju privukao je i spot snimljen u centru Beograda, za koji je pjevač angažovao Grandovu novinarku Jovanu Jović.

Dejan se za potrebe spota ponovo našao u ulozi mladoženje, dok je uloga mlade povjerena mladoj novinarki, kojoj je ovo inače i prvi spot u karijeri.

Zanimljivo je da je na snimanju spota ispred Crkve Svetog Marka prisustvovala i pjevačeva supruga Marija, kao i suprug mlade novinarke.

Inače, emotivne stihove „Zakletve pred oltarom“ potpisuje Saša Milošević Mare koji je zadužen i za muziku i aranžman, a ovaj dvojac pokazao se kao besprekoran tandem čemu svjedoče i brojni komentari na YouTube platformi.

„Sve čestitke, divan glas i lijepa melodija“, „Ovo će biti hit, „Maestralno!“, „Od sad neće biti svadbe bez ove pjesme“, „Potpuno neočekivano, pun pogodak“, „Čista emocija“, samo su neke od reakcija oduševljenih slušalaca i Dejanovih kolega.

Dejan je nakon objavljivanja dugoočekivane numere podijelio prve utiske i dotakao se saradnje sa Maretom.

-Ispostavilo se da je saradnja sa Maretom bila pravi potez za mene. Dobio sam pjesmu koja odgovara mom senzibilitetu, mojoj boji glasa, jednostavno pjesmu u kojoj sam se pokazao, ne samo glasom nego i emocijom što je nekad bitnije. Mare je jako zahtjevan u studiju, dok nismo dobili tu emociju koju je tražio, vraćao me je 100 puta, eto koliki je profesionalac. On tačno zna šta treba da izvuče iz pjevača. Što se tiče samog aranžmana i produkcije smatram da je to sami vrh! Zahvalio bih se i mojim drugarima iz AV TEAM produkcije koji su radili spot, Mlađi, Reneu, Peđi i ostalima, vrlo profesionalno i odgovorno.Scenario je odlično uklopljen u pjesmu, jedna lijepa cjelina- rekao je Dejan, a potom otkrio nepoznate detalje sa snimanja spota na kome je radio čitav tim profesionalaca.

-Malo ljudi zna da mi je velika želja kao klincu bila da budem glumac i eto dobio sam šansu da glumim u svom spotu. Moram da se iskreno od srca zahvalim Jovani Jović na odličnoj glumi u spotu i svom naporu oko snimanja spota, s obzirom na to da nam vremenski uslovi nisu išli na ruku. Jovana je profesionalac u svemu, u novinarstvu naročito, a evo, sada se može vidjeti da ni u glumi ne zaostaje. U spotu se još pojavljuje moja kuma Tatjana koja mi je uvijek bezrezervna podrška kao i moj „kum“ Dado koga uvijek rado biram za glumca u spotovima. Da ne izostavim i Tamaru Vulić za komplet make up i veliki trud oko svih nas. I na kraju moj najveći oslonac u životu, moja supruga koja trpi sve moje hirove i daje mi vjetar u leđa da slijedim svoje snove- istakao je Drašković.

 

 

paparazzo.ba