Showbiz

DINO MERLIN pred hrvatsku turneju: Ne želim da živim od stare slave!

821views
Sarajevski muzički čarobnjak Dino Merlin i ovoga će proljeća, na radost svojih brojnih obožavaoca, zapjevati u Arenama po Hrvatskoj.

Prva na redu, Arena u Zadru 10. februara 2018. već je rasprodana, a upravo će ovaj koncert biti poseban spektakl. Naime, to je prvi koncert u Zadru u njegovoj karijeri, a reakcije publike već uoči samog koncerta su fantastične jer su obožavaoci doslovno “zapalili” društvene mreže žarko iščekujući Merlinov dolazak.

“Moja publika i ja pričamo istim jezikom, iste note nam prelaze preko usana. Uspijevamo savršeno da se sihronizujemo tako da u tim trenucima istorija, fizika, hemija i geografija postaju samo suvišne grane nauke”, poručuje slavni muzičar.

Njegova popularnost u Hrvatskoj već godinama ne jenjava, a nakon što je u zadnje dve godine napunio Arene u Splitu, Zagrebu i Puli, privukao najveći broj posjetilaca na ovogodišnji doček Nove godine na Stradunu u Dubrovniku te publici priuštio nezaboravne večeri prepune emocija, narednih će mjeseci posetiti i ostale dijelove Hrvatske. Nakon zadarskog koncerta za koji ovih dana završava posljednje pripreme sa svojim brojnim saradnicima, veseli se odlasku u varaždinsku Arenu gde će nastupiti 03. marta i opet pripremiti nešto novo, neviđeno, kako sam voli reći, nadograditi samoga sebe.