Showbiz

Diva koja je volela dijamante i muškarce! Svaku romansu krunisala je brakom: “Žena treba da se uda za muškarca koji je najviše voli od svih”

630views

Filmsku legendu i holivudsku rekorderku po broju udaja Elizabet Tejlor , krasila je neopisiva lepota, privlačnost i seksipil, a skandalozan privatni život uvek ju je stavljao u žižu javnosti. Udavala se osam puta, od toga čak dva puta za istog muškarca.

“Uvek sam priznavala da se upravljam svojim strastima”, govorila je Elizabet o svom ljubavnom životu.

Elizabetina ljubav prema muškarcima mogla je da se meri još samo sa njenom ljubavlju prema dijamantima za koje je isticala da su ženini najbolji prijatelji.

Prvi put je stupila u brak sa samo 18 godina, kada se zaljubila u Konrada Hiltona, naslednika Hiltonovih hotela, ali brak je potrajao samo devet meseci. Svaki naredni brak u proseku je trajao oko pet godina.

Elizabet je priznala da se često udavala jer je verovala da je brak sinonim za ljubav.

“Mislim da sam velikim delom postala udavača zbog svog puritanskog odgoja i verovanja. Nisam mogla imati samo romansu, to je morao biti brak. Verovala sam da je brak sinonim za ljubav.

Za Ričarda Bartona udavala se čak dva puta. Prvi put je o njihovoj preljubi govorio čak i Vatikan koji ih je osudio što su se zavoleli i javno prevarili svoje supružnike.

Elizabet i Ričard nisu se opterećivali komentarima, kritikama, uvredama — uživali su u svojoj ljubavi i rešili da ostare zajedno. Nakon što su se razveli od svojih supružnika, organizovali su intimnu ceremoniju venčanja 1964. u Montrealu, ali daleko od toga da bi se slavna Liz Tejlor čak i na tako skromnom venčanju pojavila u običnom izdanju!

” Nakon Ričarda, muškarci su u mom životu bili samo da bi mi pridržali kaput ili otvorili vrata. Svi muškarci posle Ričarda su zapravo bili samo društvo”, izjavila je ona godinama kasnije.

“Imam telo žene, ali osećanja deteta”, govorila je Liz.

Uvek je govorila da žena treba da se uda za muškarca koji je najviše voli od svih. Nikad ne juriti muškarce, niti se udati zbog novca. I da, žena treba samoj sebi da kupuje cipele.

Muškarci je nikad nisu videli u trenerci, niti u dukserici. Ležarnu garderobu u kući zamenila je večernjim toaletama.Njen garderober bio je pun haljina i donjeg veša.