Horoskop

Dnevni horoskop za 10. 2. 2018.

787views

Ovan

Danas ćete biti rasijani i zamišljeni. Imaćete želju da otputujete negdje, pa bi bilo dobro da isplanirate neki kraći ili duži put. To će Vam popraviti raspoloženje. Imajte u vidu da obaveze morate obavljati na vrijeme, jer Vas posao neće čekati.

Bik

Ako ste odlučili da danas ozbiljno popričate sa voljenom osobom, trebalo bi da razmislite kako najblaže da joj saopštite sve što Vas muči. Emocije su uzburkane, strasti su jake. Pokušajte da odložite bitne razgovore na poslu za neki drugi dan.

Blizanci

Odličan je dan za ljubav. Privlačite poglede drugih i skloni ste flertu. Zadovoljni ste sobom i sve Vam ide od ruke. Pravite kompromise u privatnom i poslovnom životu i sve će biti kako treba.

Rak

Posao Vam je danas na prvom mjestu. Okrenuti ste novim mogućnostima, želite da proširite posao. Zadovoljni ste prilivom novca i dobićete dobre vijesti na poslu.

Lav

Danas Vam je bitno da ostavite dobar utisak na druge. Odličan je dan za izlaske i zabavu. Moguć je flert danas. Ako ste zauzeti, usredsredićete se na partnera. Poklonite mu više pažnje.

Djevica

Potreba za dokazivanjem drugima je danas izražena. Ne moraju svi da znaju da ste nesigurni u svoje sposobnosti. Radite ono što najbolje znate, a to je organizacija i odrađivanje obaveza na vrijeme. Nemojte previše zapostavljati privatni život zbog posla.

Vaga

Danas ste jako komunikativni, želite da napravite nove kontakte, da upoznate nove ljude. Nećete imati dovoljno vremena za sebe. To će Vas malo iznervirati, ali je jako bitno da se pojavite svuda gdje ste pozvani i da budete prijatni i pozitivni. Nikad se ne zna šta neko poznanstvo može značiti.

Škorpija

Moguć je novčani dobitak. Igrajte nagradne igre, danas je dobar dan za to. Razmislite da li ste zadovoljni novčanom situacijom i napravite veće promjene, ako niste.

Strijelac

Danas se osjećate sjajno. Sve Vam ide kako ste zamislili. Na poslu i u privatnom životu je situacija pod kontrolom i ovo je jedan od rijetko idealnih dana. Održite dobro raspoloženje i uživajte.

Jarac

Ne osjećate se dobro. Jako se brinete da li će sve biti dobro na poslu jer imate previše obaveza, a ne stižete da odradite sve što ste smislili. Vaše zdravlje je pomalo ugroženo, jačajte imunitet.

Vodolija

Provedite više vremena sa partnerom i prijateljima. Prijaće Vam druženje. Dragi ljudi Vam mogu dati dobar savjet u vezi sa problemima koje imate. Možete ostvariti čaki saradnju sa prijateljima.

Ribe

Posao Vam je na prvom mjestu danas. Potrudite se da se usredsredite na poslovne aktivnosti. Neka osoba koja nije iz Vašeg mjesta može biti od velike pomoći. Moguć kraći put.

Izvor:mondo.rs