Horoskop

Dnevni horoskop za 11. 11. 2017.

3.2kviews
advertising banner

Ovan

Danas računajte na pomoć drugih ljudi. Očekuje Vas zabavan dan. Bićete dobro raspoloženi i sretni u društvu prijatelja. Moguće su neke nove opcije za napredak na poslu.

Bik

Iznenadite voljenu osobu danas, pokažite svoja osećjanja. Ako ste slobodni, romantični ste i željni pažnje i ljubavi, pa budite otvoreni prema osobi koja Vam se dopada. Bilo bi dobro da se zbog posla povežete malo bolje sa ljudima sa kojima radite.

Blizanci

Drugi Vas hvale zbog postignutih rezultata. Možete biti prilično ponosni na sebe danas. Koristite svoju intuiciju i dovitljivost da stvorite nove kontakte i da poboljšate odnose sa drugima. Pozitivniji ste nego inače.

Rak

Danas ćete doiti dobre vijesti u vezi sa poslom. Moguć je napredak. Bilo bi dobro da nađete malo vremena za uživanje, hobi, druženje.

Lav

Danas bi bilo dobro da se suzdržite od neprimerenih reakcija. Nema potrebe da se nervirate oko stvari koje ne možete da promjenite i ne zavise od Vas. Napravite balans između privatnog i poslovnog života. Napetost će biti manja na kraju dana.

Djevica

Ako nemate partnera, danas biste mogli da upoznate neku zanimljivu i zabavnu osobu. Zauzeti, ne plašite se da kažete šta Vam smeta u vezi. Partner će imati razumijevanja. Završite poslovne obaveze koje ste započeli.

Vaga

Danas imate previše obaveza. Potrudite se da se fokusirate na ono što je stvarno bitno, a ne započinjite ništa novo. Nekad je dobro da slušate sebe, naročito kada donosite odluke vezane za posao.

Škorpija

Organizacija je ključna stavka današnjeg dana. Dobro se osjećate. Ne dozvolite da Vam neko pravi bespotreban pritisak na poslu. Budite vrijedni i odgovorni.

Strijelac

Ova subota je dan za zabavu. Idite na večeru ili piće sa prijateljima. Potrebna Vam je relaksacija nakon naporne nedjelje, a Mjesec u Vašem polju putovanja i zabave to podržava. Ako bude prilike za kraći put, iskoristite je.

Jarac

Slobodni, strastveni ste. Ako ste zauzeti, pokušajte da partneru stavite do znanja koliko Vam je stalo do njega. Imaćete možda problem sa računima, pa bi bilo dobro da platite sve na vreme.

Vodolija

Danas je dan kada treba da budete ljubazni prema drugima. Ako ste zauzeti, možda nećete dobiti neke dobre reakcije od strane partnera na neke promjene u vezi. Ako ste slobodni, preko posla možete upoznati zanimljivu osobu.

Ribe

Neka osoba sa kojom radite Vas može sabotirati u napredovanju na poslu. Dajte svoj maksimum da biste sve završili na vreme. Bitno je da nekako uklopite privatne obaveze u današnji dan, da ne biste zapostavili porodicu.

Izvor: mondo.rs