Horoskop

Dnevni horoskop za 12. 11. 2017.

806views

Ovan

Mogući su neki problemi vezani za posao. Ne prenosite nervozu na partnera. Ako ste slobodni, ne zapostavljajte previše privatni život zbog posla. Mogući problemi sa leđima i spavanjem.

Bik

Dobro se osjećate danas, poletni ste i pozitivni. Posvetite više pažnje i vremena partneru. Slobodni, vrijeme je za zabavu i izlaske. Oduprite se porocima, izbjegavajte sve što može da Vam smeta.

Blizanci

Izdvojite više vremena za bliske ljude. Usporite malo, ne pravite sebi preveliki pritisak zbog novca i posla. Sigurni ste u sebe i sada lako možete prići osobi koja Vam se dopada. Zauzeti, danas nema razloga za brigu sve je kako treba vezi. Uživajte.

Rak

Ne gubite nadu da ćete se lakše dogovoriti sa članovima porodice oko nekih promjena koje su Vam bitne. Danas je idealan dan za bitne dogovore.

Lav

Priliv novca je očekivan i bićete prilično zadovoljni uspjehom na poslu. Emotivno ste stabilni i uživate u vezi. Ako ste slobodni, pokušajte da ne nalazite manu svakoj osobi koja Vam priđe.

Djevica

Prilično ste napeti danas. Ne želite da se družite, ne želite da viđate druge ljude. Ostanite kod kuće i provedite vreme sa porodicom. Posao Vas opterećuje pa je sve drugo u drugom planu.

Vaga

Dopada vam se osoba koja ne živi blizu Vas. Smislite način kako da dođete do nje. Zauzeti, dobar je dan za kraći put sa partnerom. Ove nedjelje bi trebalo da napravite plan rada za naredni period.

Škorpija

Trebalo bi da se bavite više sportom. Morate biti aktivniji. Posao Vas previše iscrpljuje, ali to ne znači da nemate vremena za flert ili da, ako imate partnera, provedete vreme sa dragom osobom.

Strijelac

Energični ste i sjajno se osjećate. Dajte svoj maksimum na poslu. Danas, pošto je nedjelja, idite na neko mjesto gde možete da se relaksirate i opustite.

Jarac

Napeti ste zbog novca. Danas je dan za štednju. Kod zauzetih promena nema, ali slobodni, Vi ste spremni za avanturu.

Vodolija

Pravite kompromis sa partnerom. Dobro se osjećate. Potrudite se da se ne zamjerate kolegama.

Ribe

Posao mora da bude na prvom mjestu. Ipak, pazite da ne zapostavite svoje zdravlje. Moguć problem sa pritiskom.

Izvor: mondo.rs