Horoskop

Dnevni horoskop za 12. 12. 2017.

779views

Ovan

Ne zapostavljajte privatni život i partnera. Danas bi trebalo da pravite dogovor sa njim i da poboljšate komunikaciju. Preko kolega možete upoznati neku zanimljivu osobu.

Bik

Danas je odličan dan za posao. Lako sarađujete sa drugima. Moguća je prehlada. Jačajte imunitet zdravom hranom.

Blizanci

Posvetite se partneru. Nemojte zapostavljati ljubavni život zbog obaveza koje imate. Sporiji ste nego inače. Uradite na poslu sve što možete sami, ne oslanjajte se na druge.

Blizanci

Možete neke probleme koje imate zadržati za sebe. Danas je bitna zabava, a Mjesec u Vagi u polju zabave to podržava. Moguć je početak neke veze. Ostavite obaveze koje nisu hitne za drugi dan.

Rak

Ne dozvolite da Vaš odnos upadne u kolotečinu. Budite romantični. Saradnja sa drugima je jako dobra. Pomalo ste napeti i nervozni, naročito ako morate cio dan da provedete kod kuće. Rasprave sa članovima porodice su izvesne.

Lav

Idite na kraći put ili makar u bioskop, do prijatelja, sa partnerom. Ako ste slobodni, ovo su mjesta gde možete upoznati neku novu osobu. Zadovoljni ste saradnjom sa drugima. Odličan je dan za dogovore.

Djevica

Danas je sve kako treba u vezi, uživajte u ljubavi. Prilično ste dobro raspoloženi. Priliv novca je siguran. Trošite ga na uživanje. Odličan je dan za šoping.

Vaga

Slobodni, očekujte od neke osobe da Vas pozove na sastanak. Zauzeti, nemojte biti ljubomorni danas. Sve ide kako treba i drugi ljudi su naklonjeni Vama. Dobar je dan za saradnju.

Škorpija

Ako ste u vezi, posvetite više pažnje partneru. Slobodni, moguća je neka tajna veza, prilično ste strastveni i skloni flertu. Danas nemojte imati previše povjerenja u druge ljude.

Strijelac

Pokušajte da porazgovarate sa partnerom o stvarima koje Vam smetaju. Ne dozvolite da vam se drugi miješaju u život. Preko prijatelja sledi novo poznanstvo, ako ste slobodni.

Jarac

Sve će biti kao i obično, bez velikih promena. Neko novo poznanstvo je moguće preko kolega ili će to biti neki saradnik. Fokusirajte se malo više na posao. Rasijani ste.

Vodolija

Danas je moguć kraći put sa partnerom, vreme je za romantiku. Na putu je moguć neki flert. Idite bilo gde ako imate priliku.

Ribe

Dobro se osjećate u vezi. Prilično ste strastveni. Slobodni, Mjesec aktivira polje strasti i u Vama budi želju za flertom. Moguća prehlada. Jačajte imunitet.

Izvor: mondo.rs