Horoskop

Dnevni horoskop za 13. 1. 2018.

885views

Ovan

Lijepo ste raspoloženi. Ne nervirajte se ako sve nije kako ste zamislili u vezi sa poslom. Odličan dan za zabavu i bavljenje sportom ili nekim hobijem.

Bik

Potrudite se da provedete više vremena sa porodicom. Napeti ste, ali ne bi trebalo svima da pričate o svojim problemima. Odmorite poslije posla.

Blizanci

Komunikativni ste i odlično raspoloženi. Neko Vas danas može pogrešno shvatiti, pa pazite kome šta pričate. Pravite kompromise.

Rak

Ne prejedajte se danas, mogući su problemi sa varenjem. Napeti ste zbog posla. Najbolje bi bilo da danas idete u kupovinu da kupite sebi nešto što odavno želite.

Lav

Imate višak energije i sjajno ste raspoloženi. Skloni ste flertu. Ako budete dovoljno taktični i smireni danas, odlično ćete sarađivati sa drugima.

Djevica

Nemate dovoljno energije. Pokušajte da se više odmarate. Planirajte šta ćete raditi tokom nedjelje, tako ćete lakše pregurati dan.

Vaga

Družite se više. Neka ženska osoba Vam može biti od pomoći na poslu. Ne zapostavljajte bliske ljude zbog obaveza.

Škorpija

Imate dosta posla. Napeti ste jer ne možete sve da odradite na vreme. Potrudite se da ne budete prezahtevni prema sebi. Nadređeni je prilično zahtevan.

Strijelac

Dobro se osjećate. Imate višak energije. Bavite se sportom i više vremena provedite u prirodi ili van kuće. Danas je Mjesec u Vašem znaku, pa bi Vam čak prijao i neki kraći put.

Jarac

Strastveni ste. Ne raspravljajte se sa partnerom oko novca. Ako ste slobodni, danas ćete biti skloni flertu. Imate osjećaj da ništa ne zavisi od Vas, ali budite samo uporniji na poslu, iako ste prilično napeti.

Vodolija

Nemojte zapostavljati drage ljude. Možete saslušati druge i možda učiniti uslugu nekom. Tako ćete se bolje osjećati. Pijte više tečnosti i budite oprezni sa porocima.

Ribe

Odličan je dan za posao. Ako treba nešto novo da započnete danas je dan za to. Ne odlažite ništa za neki drugi dan. Nervozni ste, potrebno Vam je više relaksacije.

Izvor:mondo.rs