Horoskop

Dnevni horoskop za 13. 11. 2017.

842views
advertising banner

Ovan

Danas ćete imati dosta prilika da pokažete koliko ste dobri u svom poslu, iskoristite to. Nemojte da se preforsirate jer to može da utiče na Vaše zdravlje.

Bik

Provedite vrijeme sa ljudima koji uvijek izvlače najbolje iz Vas i podržavaju Vas. Potrebno je da nađete više vremena za zabavu, ne treba samo da radite. Moguća su nova poznanstva.

Blizanci

Držite se svog rasporeda. Odradite sve što morate, pa onda radite nešto novo. Bitno je da budete odgovorni danas. Posvetite više pažnje porodici.

Rak

Danas ste komunikativni, pa bi bilo dobro da provedete više vremena sa dragim ljudima. Pazite na dokumenta. Idite na neki kraći put danas ako Vam se ukaže prilika.

Lav

Danas možete da dobijete novac koji odavno čekate. Usporeniji ste, bitno Vam je da se osećate sigurno i da sve bude onako kako ste navikli.  Budite kreativni na poslu.

Dijevica

Jako ste senzualni i privlačite pažnju. Skloni ste avanturama. Naredbe na poslu Vam se nikako neće dopasti, ali ne izbjegavajte ono što morate da uradite.

Vaga

Ako niste raspoloženi, ne znači da ne možete da se fokusirate na obaveze koje imate. Ne shvatajte lično sve što se dešava na poslu. Što se tiče privatnog života, romantični ste.

Škorpija

Tokom dana će Mjesec biti u Vašem polju prijateljstva, pa možete imati uspjeha u društvenom životu. Povežite se sa ljudima koji razmišljaju kao Vi. Želite da sve bude jako brzo kako ste zamislili na poslu i u privatnom životu.

Strijelac

Imate previše posla i trebalo bi da napravite plan rada. Fokusirajte se na obaveze. Posao Vam je danas na prvom mjestu. Moguća je nervoza.

Jarac

Danas Vam je potrebna promjena. Idite u kino sa prijateljima, pogledajte film koji možda i nije Vaš omiljeni žanr. Na poslu ćete dobiti podršku od drugih ljudi.

Vodolija

Strastveni ste. Želite da promijenite neke stvari u vezi. Slobodni, priđite osobi koja Vam se dopada. Iskoristite prilike za neke promene koje Vam se pružaju na poslu.

Ribe

Lako komunicirate sa drugima. Kreativni ste. Probleme koje imate neko vrijeme na poslu danas možete brzo riješiti. Moguć je priliv novca.

Izvor: mondo.rs