Horoskop

Dnevni horoskop za 13. 12. 2017.

799views

Ovan

Ne budite posesivni, ako ste u vezi. Najbolje bi bilo da provedete vrijeme kod kuće, sa porodicom. Dobro se osjećate. Jedino što Vam se ne dopada je što svi nešto traže od Vas na radnom mestu. Odradite samo svoj dio posla.

Bik

Romantični ste i osjetljivi u isto vrijeme. Danas Vam baš nije dobar dan. Ne kvarite odnos sa partnerom. Nemojte se opterećivati poslom, jer fokus svakako nemate. Uradite ono što je primarno.

Blizanci

Mesec u polju posla Vam ne ide na ruku da izdvojite više vremena za partnera. Posao će biti primaran danas, a ne veze, mada je flert na poslu moguć. Osjećate se prilično nervozno jer ne znate kako da se bolje organizujete.

Rak

Romantični ste i strastveni. Danas je sjajan dan za izlaske i zabavu bilo da ste u vezi ili ne. Komunikativni ste. Tačno znate šta hoćete da postignete na poslu i to će drugi cijeniti danas kod Vas.

Lav

Preosjetljivi ste. Mjesec u polju porodice i privatnosti daje šansu odnosima koji su ‘upali u kolotečinu’. Probudite strast u vezi. Zadovoljni ste novčanom situacijom i time kako se stvari odvijaju na poslu. Ako sarađujete sa ženama danas će Vam biti prilično naporan dan. Nemate dovoljno energije.

Djevica

Danas je sve kako treba u vezi, komunikativni ste i odličan je odnos. Slobodni, na putu možete upoznati neku zanimljivu osobu. Nemojte se forsirati da radite previše, ako Vam nije do toga. Bolje je da završite započete stvari.

Vaga

Očekujte od neke osobe dosta pažnje i komplimenata. Ako ste zauzeti, sve je u najboljem redu. Danas bi trebalo da se potrudite da budete što vrijedniji na poslu. Dajte svoj maksimum. Držite se plana rada i uozbiljite se.

Škorpija

Danas Vam je potrebno više pažnje od partnera. Potrudite se da se usmjerite na osobe koje su oko Vas. Možda je baš tu osoba koja Vam odgovara. Moguć je priliv novca i danas je idealan dan za nove početke na poslu. Pazite na detalje.

Strijelac

Ako ste u vezi, posvetite više pažnje partneru. Slobodni, moguća je neka tajna veza ili avantura, Mjesec u Škorpiji to donosi. Ono što je bitno je da treba da zadržite neke privatne stvari za sebe. Nemojte se svima ‘otvarati’ lako.

Jarac

Prijatelji se mogu miješati u Vašu vezu, ne dozvolite to. Držite privatni život za sebe. Ono što je bitno je da se suzdržite od kritikovanja drugih ljudi.

Vodolija

Imate previše obaveza na poslu, ali flert sa nekom osobom sa posla je izvijestan. Simpatije su obostrane. Budite vrijedni. Potrudite se da date svoj maksimum na poslu jer će se to cijeniti. Ne nervirajte se oko kolega sa kojima nemate dobar odnos.

Ribe

Danas bi najbolje bilo da provedete vrijeme sa partnerom, ako ste zauzeti. Romantični ste i skloni ste flertu. Potrudite se da se dobro organizujete na poslu. Svakako, sve Vam ide lakše i brže nego inače.

Izvor: mondo.rs