Horoskop

Dnevni horoskop za 15. 11. 2017.

982views

Ovan

Danas je sjajan dan za šoping i zabavu. Nije vrijeme za štednju. Odlično se osjećate. Ne jedite previše slatkiša, mogući su problemi sa varenjem.

Bik

Danas treba da mislite na sebe i svoje potrebe. Potrudite se da priuštite sebi neko zadovoljstvo. Idite do frizera ili u kino, radite nešto što će Vam prijati.

Blizanci

Imate utisak da Vas drugi previše kritikuju. Nemojte da se preforsirate na poslu. Za promjenu, radite nešto što volite. Spavajte više.

Rak

Svi nešto traže od Vas. Isplanirajte vreme tako da možete da obavite sve što je danas u planu, pa ako imate vremena, vidite se sa prijateljima. Napeti ste.

Lav

Danas ste pod stresom zbog obaveza. Imate dosta posla, ali ste jako spori i ništa vam ne ide kako ste zamislili. Nemojte zbog toga da budete nervozni, nego postavite prioritete.

Djevica

Moguća je posjeta rođaka ili prijatelja. Potrudite se da ugodite drugima. Dobro ste raspoloženi danas.

Vaga

Moguće su rasprave sa drugima. Nemojte biti previše tvrdoglavi. Danas ste napeti, pa pazite da nekom ne kažete nešto što zapravo i ne mislite.

Škorpija

Partner možda neće razumjeti potrebe koje imate danas, ali ne morate oko svega da se raspravljate. Slobodni, skloni ste flertu. Pravite kompromise na poslu.

Strijelac

Danas bi trebalo da se fokusirate na posao. Nađite u svom poslu nešto što volite, nemojte samo da ga odrađujete. Što prije uradite sve što morate, više ćete imati vremena za druge ljude.

Jarac

Bavite se sportom. Ako ste u vezi, posvetite se partneru. Imate dosta energije i stižete da uradite sve što ste zamislili.

Vodolija

Moguće su neke promjene u kući. Prijatelji Vam mogu biti od pomoći danas. Jako je bitno da se usredsredite na privatni život.

Ribe

Danas ste komunikativniji nego inače. Ne zapostavljajte svoj društveni život zbog obaveza, nego se bolje organizujte da biste sve stigli. Moguće je neko novo poznanstvo.

Izvor: mondo.rs