Horoskop

Dnevni horoskop za 15. 12. 2017.

816views

Ovan

Danas je odličan dan za posao. Aktivirano Vam je polje zabave, putovanja i druženja pa bi bilo dobro da imate više vremena za aktivnosti tog tipa. Prijaće Vam. Skloni ste pretjeranom uživanju.

Bik

Sporiji ste nego inače. Nemojte da se nervirate jer Vam ne ide sve kako ste zamislili. Provedite više vremena sa porodicom. Platite račune na vrijeme i pazite na troškove.

Blizanci

Previše ste opterećeni obavezama koje niste završili. Nemojte da se nervirate, nego se bolje organizujte. Drugi ljudi će Vam pomoći oko svega što ne možete sami, što privatno, što na poslu.

Rak

Sve ide bolje nego što ste očekivali. Zadovoljni ste ishodom svojih planova. Moguć je napredak na poslu. Potrudite se da se fokusirate na saradnju sa drugima, ne možete baš sve sami.

Lav

Zadovoljni ste kako Vam sve ide na poslu. Ne zapostavljajte porodicu zbog obaveza koje imate na radnom mjestu. Danas bi trebalo da se bavite sportom i da nađete vremena za hobi.

Djevica

Ovaj petak je dobar dan za realizaciju novih ideja. Isplanirajte bolje svoje vrijeme. Imajte u vidu da nadređeni nije baš tolerantan danas, pa dajte sve od sebe da odradite posao kako treba.

Vaga

Imate višak energije. Jako ste pozitivni i dobro raspoloženi, sve Vam ide od ruke. Danas je dobar dan za igranje nagradnih igara i za šoping.

Škorpija

Danas očekujte odličnu saradnju sa drugima. Potrudite se da pomognete drugima koliko možete. Ako ste u vezi, provedite više vremena sa partnerom. Ako niste, možete upoznati neku zanimljivu osobu.

Strijelac

Sporiji ste nego inače, a pomalo ste i napeti zbog svega što Vas čeka danas. Potrudite se da se dobro organizujete, da ne biste nešto izostavili. Ne prejedajte se, jer su mogući problemi sa varenjem.

Jarac

Odlično se osjećate danas. Budite kreativni. Bavite se sportom ili nekim hobijem, to će Vam prijati danas. Ne započinjite ništa novo, to će Vam donijeti nervozu jer nemate dovoljno vremena za sve obaveze. Treba da završite započete zadatke.

Vodolija

Napeti ste. Najbolje bi bilo da više vremena provedete u prirodi, ako je to ikako moguće. Družite se više sa prijateljima. Bitno je samo da Vam danas bude zabavan dan, da imate različite aktivnosti, da Vam ne bude dosadno.

Ribe

Komunikativni ste. Imate dosta ideja, planova, ali nemojte samo planirati, nego i realizujte ideje. Budite racionalni. Moguć je iznenadni kraći put.

Izvor: mondo.rs