Horoskop

Dnevni horoskop za 16. 1. 2018.

797views
advertising banner

Ovan

Posvetite se poslu. Danas nemate dovoljno vremena za partnera. Posao će biti prioritet, a ne veza. Ako ste slobodni, flert na poslu izvijestan. Odmarajte se više.

Bik

Romantični ste i strastveniji nego inače. Danas je sjajan dan za zabavu sa partnerom. Nervozni ste jer ne znate kako da se bolje organizujete. Niste fokusirani.

Blizanci

Preosjetljivi ste. Probudite strast u vezi, poboljšajte odnos sa partnerom. Komunikativni ste. Moguć kraći put, ne propuštajte priliku za relaksaciju.

Rak

Preko prijatelja možete upoznati neku zanimljivu osobu. Zadovoljni ste novčanom situacijom i situacijom na poslu. Malo ste sporiji nego inače. Nemate dovoljno energije danas.

Lav

Na putovanju ili možda preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu. Ovog utorka ne propuštajte prilike za flert. Nemojte se forsirati sebe da radite previše. Bolje je da samo završite započete poslove.

Djevica

Potrudite se da se okrenete dobrim stvarima u vezi. Očekujte od partnera pažnju i komplimente. Na poslu sve ide kako treba, prilično ste zadovoljni. Moguća prehlada i problemi sa sinusima.

Vaga

Danas bi trebalo da se potrudite da budete što vrijedniji. Dajte svoj maksimum. Držite se plana rada i organizujte se bolje. Moguć problem sa leđima.

Škorpija

Potrudite se da se usmjerite na osobe koje su oko Vas. Ljubav je možda baš tu. Ako ste u vezi, poradite na komunikaciji sa partnerom. Danas je idealan dan za nove početke na poslu.

Strijelac

Odradite samo svoje obaveze, ne morate uvek drugima biti pri ruci. Prijalo bi Vam da provedete vrijeme kod kuće, sa porodicom. Nervozni ste jer Vam se ne radi, ali odredite prioritete.

Jarac

Ako ste u vezi, posvetite više pažnje partneru. Zadržite privatne stvari, probleme, za sebe. Prijatelji se mogu miješati u Vaš privatni život. Suzdržite se od kritikovanja drugih ljudi.

Vodolija

Zauzeti, osjećate se voljeno danas. Slobodni, flert sa nekom mlađom osobom sa posla je moguć. Simpatije su obostrane. Potrudite se da date sve od sebe na poslu jer će se to cijeniti. Bolje ćete se osjećati ako neko vrijeme provedete van kuće.

Ribe

Romantični ste. Ako ste slobodni, onda je moguće neko novo poznanstvo.  Sve Vam ide brže nego inače. Moguć je problem sa sinusima, prehladom ili alergijom. Preosjetjivi ste danas.

Izvor:mondo.rs