Horoskop

Dnevni horoskop za 16. 11. 2017.

909views
advertising banner

Ovan

Poradite na svom ponašanju i nemojte pritiskati partnera da uradi sve što ste Vi zamislili. Želite da budete u centru pažnje danas. Pravite kompromise sa kolegama, Mjesec u polju saradnje podržava svaki dogovor.

Bik

Ako se bavite privatnim poslom, možete da očekujete rješavanje nekih problema koje imate odavno. Imate pune ruke posla. Jako je bitno da se dobro organizujete i da se oslonite na sebe, a ne na druge.

Blizanci

Imate prevelika očekivanja od osobe koja vam se dopada. Pokušajte da sliku sagledate realno. Ne brzajte sa odlukama o privatnom životu. Zauzeti, uradite nešto lepo za partnera danas. Dan je idealan za ljubav i kompromise, ne toliko za posao.

Rak

Prilično ste uznemireni i ne osjećate se dobro. Neophodno da nađete neki način da se opustite. Pokušajte da popričate sa nekom bliskom osobom o svemu što Vas muči u posljednje vreme.

Lav

Potrebno je da budete veoma temeljni pri obavljanju poslovnih zadataka koje imate. Površnost će se jako lako vidjeti i sve što radite pogrešno radite na svoju štetu. Moguće je kraće putovanje povodom posla.

Djevica

Moguća je ponuda za promjenu radnog mjesta, ako niste zadovoljni sadašnjim. Jako ste vrijedni i agilni i novčana situacija je zadovoljavajuća. Nemojte se naprezati danas, dan je za uživanje. Mjesec u znaku Vage će Vas podstaći da se odmorite i izdvojite neko vrijeme za sebe.

Vaga

Neodlučni ste danas i možete da ostavite pogrešan utisak na osobu koja Vam se dopada neko vrijeme. Ako želite da budete sa njom onda je potrebno da budete otvoreni. Pomalo ste napeti danas.

Škorpija

Danas nije idealan dan za rad. Odredite prioritete. Nemojte se preforsirati. Skloni ste i prehladi i problemima sa grlom. Vodite više računa o sebi.

Strijelac

Postoji jedna osoba koja Vam je među prijateljima i koja se trudi da privuče vašu pažnju. Pogledajte malo oko sebe. Možda je ljubav baš ispred Vas. Zauzeti, provedite više vremena sa partnerom i prijateljima.

Jarac

Smatrate da ste dovoljno vrijedni da biste bili nagrađeni. Sve Vam ide od ruke na poslu. Ono što je bitno je da znate da je saradnja danas u prvom planu. Ne možete sve sami. Izdvojite više vremena za porodicu.

Vodolija

Budite iskreni prema voljenoj osobi da ne biste imali nesuglasice. Slobodni, neka osoba koja nije iz Vašeg mjesta će Vam privući pažnju. Moguća je dobra saradnja sa ljudima sa kojima ste pre radili, ai preporuka je da radite sa ženskim osobama.

Ribe

Očekuje Vas uzbudljiv dan. Prilično ste strastveni. Zauzeti, držite se moralnih vrijednosti. Slobodni, moguća je neka avantura danas.

Izvor: mondo.rs