Horoskop

Dnevni horoskop za 17. 11. 2017.

878views

Ovan
Danas ste prilično strastveni. Dobro se osjećate i imate višak energije. Bilo bi dobro da se bavite sportom danas. Mogući su iznenadni troškovi.

Bik
Dobro se osjećate. Jedino što svi nešto traže od Vas i to može da Vas iznervira.

Blizanci
Danas ste napeti. Ne radi Vam se ništa. Najradije biste odmarali u svom domu. Opustite se i gledajte da odradite samo ono što morate.

Rak
Romantični ste. Osjećate se bolje nego inače. Skloni ste flertu. Danas bi najbolje bilo da provedete vrijeme sa partnerom, ako ste zauzeti. Ako ste slobodni, onda je moguće novo poznanstvo.

Lav
Posvetite se porodici. Danas nije dan za izlaske, a neki veći uspjeh na poslu se neće desiti. Štaviše, dan treba biti do kraja miran, bez stresa. Ne započinjite ništa novo.

Djevica
Komunikativni ste danas. Ono što je bitno je da se suzdržite od kritikovanja drugih ljudi. Možda nisu svi idealni, ali niste ni Vi. Bolje ćete se osjećati ako neko vrijeme provedete u prirodi.

Vaga
Moguć je priliv novca i danas je idealan dan za nove početke na poslu. Pazite na detalje.

Škorpija
Romantični ste i preosjetljivi u isto vrijeme. Danas Vam baš nije dan. Najbolje bi bilo da se ušuškate i da provedete vrijeme kod kuće, sa porodicom.

Strijelac
Napeti ste. Osjećate se prilično nervozno jer ne znate kako da se bolje organizujete. Ono što je bitno je da treba da zadržite neke privatne stvari za sebe. Nemojte se svima otvarati tako lako.

Jarac
Potrudite se da se više družite sa dragim ljudima. Dobro se osjećate i imate puno ideja. Moguć je problem sa cirkulacijom.

Vodolija
Budite vredni. Potrudite se da date svoj maksimum na poslu jer će se to cijeniti. Ne nervirajte se oko kolega sa kojima nemate dobar odnos.

Ribe
Društveni ste i zabava Vam je danas na prvom mjestu. Nemojte se opterećivati poslom, jer fokus svakako nemate. Uradite ono što je primarno. Moguć kraći put.

Izvor: mondo.rs