Horoskop

Dnevni horoskop za 18. 1. 2018.

757views

Ovan

Danas je dan za zabavu i relaksaciju. Pokušajte da ne zapostavite svoje obaveze. Potrudite se da budete odgovornii.

Bik

Nervozni ste, ali napetost jenjava. Ne pozajmljujte drugima novac. Moguć je uspjeh u nagradnoj igri.

Blizanci

Odličan je dan za saradnju. Dobro ste raspoloženi. Potrudite se da održite to raspoloženje.

Rak

Imate dosta posla, rasplinjavate se mnogo. Moguće su veće greške na poslu, ali ćete to srediti svakako. Opustite se poslije posla i uživajte sa partnerom ili porodicom.

Lav

Probajte da se ne nervirate oko nekih sitnica, nego se usmjerite na cijelu sliku. Popričajte sa prijateljem o svojim problemima, biće Vam lakše. Sport je preporuka za danas, budite aktivniji.

Djevica

Ne opterećujte članove porodice svojim problemima. Držite do sebe, do svog stava, to će Vam pomoći da izgurate dan. Ne popuštajte drugima previše. Napeti ste zbog posla.

Vaga

Komunikativni ste i dobro raspoloženi. Potrudite se da se posvetite pozitivnim stvarima i gledajte da ne pokazujete drugima kad ste neraspoloženi. Skloni ste flertu.

Škorpija

Danas je dan za uživanje. Podredite posao odmoru, ne morate da se premarate baš danas. Moguć je priliv novca.

Strijelac

Imate dosta posla. Potrudite se da se više posvetite sebi. Posjetite frizera i uljepšajte se. Kupite nešto lijepo sebi, neki komad odjeće.

Jarac

Sredite nešto što stalno odlažete, neka dokumenta. Platite račune, iako Vam to nije omiljena aktivnost. Gledajte filmove ili serije danas, to će Vam prijati.

Vodolija

Danas bi bilo dobro da se opustite sa prijateljima, a ne da posao stavljate na prvo mjesto. Bitno je da odradite važne obaveze. Brinite više o svom zdravlju.

Ribe

Odlično se osjećate na radnom mjestu. Gledajte da izađete u susret kolegama koji traže pomoć. Nađite više vremena za porodicu i prijatelje.

Izvor:mondo.rs