Dnevni horoskop za 19.09.2023.
Horoskop

Dnevni horoskop za 19.09.2023.

533views

Ovan – Dnevni horoskop za 19.09.2023.

Dnevni horoskop za 19.09.2023.

Posao: I tokom ovog dana očekuje vas dosta izazova na poslovnom planu, posebno na polju saradnje i komunikacije sa okruženjem. Shvatite sve kao prolaznu prepreku ka cilju i nemojte suviše impulsivno reagovati.

Ljubav: Nije poenta u tome da se međusobno optužujete, već da počnete da rješavate probleme zajednički, a sada je to moguće.

Zdravlje: I dalje vas mogu mučiti problemi sa probavnim traktom.

 

 

 

Bik

Posao: Više puta provjeravajte ono što ste uradili, posebno vezano za dokumenta i papirologiju kako biste izbjegli ozbiljnije propuste i samim tim i kritike od strane nadređenih.

Ljubav: Nećete mnogo biti raspoloženi da se bavite ljubavnom tematikom danas, pa stoga pokušajte da ne reagujete na provokacije druge strane.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, piše astroputnik.

Blizanci

Posao: Biće povremenih zastoja u komunikaciji sa osobama koje su vam poslovno važne. Bilo bi dobro da pokušate da izbjegnete nesuglasice i rasprave većih razmjera.

Ljubav: Slobodni Blizanci, možete imati sjajne prilike za nova poznanstva i to preko izlazaka, društvenih mreža i kontakata sa prijateljima. Uživajte.

Zdravlje: Osim što ste nervozni, sve ostalo je pod kontrolom što se zdravlja tiče.

 

 

 

Rak

Posao: Biće potrebno da uložite veliki trud u neke saradnje, iako će vam to povremeno dosta teško padati, najviše iz razloga što ste umorni od cjelokupne situacije na poslu ovih dana.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, očekuje se i da se više pokrenete, družite, izlazite, ima prostora i za nove i za stare simpatije. Opustite se.

Zdravlje: Sklonost alergijama, respiratorne tegobe.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …