Horoskop

Dnevni horoskop za 19. 1. 2018.

809views

Ovan

Danas se dobro osjećate i dogovorite se sa partnerom da se vidite sa prijateljima. Ne odlažite obaveze koje imate, nego se ubrzajte na poslu. Mjesec u znaku Vodolije u polju ideja podržava realizaciju planova.

Bik

Imate odličnu komunikaciju sa partnerom. Slobodni, preko prijatelja ili saradnika možete upoznati neku zanimljivu osobu. Napeti ste zbog posla, pa bi bilo dobro da sarađujete sa osobama u koje imate povjerenja. Tako ćete biti sigurniji u sebe.

Blizanci

Danas ćete biti efikasni na poslu i sve će biti kako treba. Očekujte pohvale. Sve ide bolje nego što ste očekivali i budite ponosni na sebe, na svoj učinak. Moguć je problem sa pritiskom.

Rak

Sve ide kako treba u vezi, samo ne opterećujte partnera problemima koje imate na poslu. Posvetite više vremena osobi sa kojom se dobro slažete. Očekivan je priliv novca.

Lav

Budite odlučni što se tiče veze, recite partneru šta Vam smeta i napravite kompromis. Popričajte sa partnerom o problemima koje stalno imate, a nikako ih ne rješavate. Nesporazumi sa kolegama su izvijesni.

Djevica

Pomalo ste pasivni i nemate dovoljno energije da se posvetite partneru. Napeti ste zbog drugih problema. Slobodni, moguće je neko poznanstvo preko interneta. Danas očekujete da Vam drugi izađu u susret i pomognu Vam.

Vaga

Romantični ste. Uradite nešto lijepo za partnera, iznenadite ga. Slobodni, skloni ste flertu. Ne izbegavajte izlaske i zabavu. Ne prejedajte se. Mogući su problemi sa varenjem.

Škorpija

Ne obraćajte pažnju na to šta drugi pričaju o Vama i partneru. Ne otvarajte se previše drugima. Potrudite se da odradite ono što morate, ne zapostavljajte obaveze na poslu.

Strijelac

Ako niste u vezi, onda bi bilo dobro da izdvojite vrijeme za zabavu i izađete do grada. Ako ste zauzeti, danas nema promjena, sve je kako treba. Komunikacija je idealna sa partnerom. Danas je dobar dan za dogovore i neke nove početke.

Jarac

Partner može biti od pomoći i velika podrška u svakom smislu, naročito ako imate probleme na poslu. Preko posla možete upoznati neku mlađu osobu koja će Vam se dopasti.

Vodolija

Partner je prilično nervozan, pa pazite kako se ponašate. Ako ste slobodni, preko prijatelja je moguće poznanstvo. Danas je dobar dan za posao i novac. Budite aktivniji na poslu.

Ribe

Danas ste jako napeti i želite da u vezi sve bude kako ste Vi smislili. Slobodni, danas ste napeti i nema promjena u statusu. Okrenuti ste sebi previše. Pomalo ste neorganizovani na poslu.

Izvor:mondo.rs