Horoskop

Dnevni horoskop za 2. 1. 2018.

799views

Ovan
Imate dosta planova za ovaj utorak, ali ne preterujte u organizaciji. Budite racionalni. Nađite više vremena za porodicu i prijatelje, nemojte samo raditi.

Bik
Komunikativni ste. Dobro se osjećate u vezi. Potrudite se da se fokusirate na potrebe partnera. Slobodni, na kraćem putu možete upoznati neku zabavnu osobu sa kojom možete ostvariti nešto više od poznanstva. Moguća je prehlada.

Blizanci
Preko posla možete upoznati neku osobu, ali ne žurite sa bitnim odlukama.  Danas ste vrijedni. Mjesec je u Vašem polju novca, ne bi trebalo da mijenjate neke bitne stvari u vezi sa tim jer ćete možda doneti lošu odluku.

Rak
Danas ćete imati dosta prilika da pokažete koliko ste dobri u svom poslu, ukoliko Vam je ovo radni dan. Mjesec je u Vašem znaku pa ste prilično nervozni danas.

Lav
Nemojte da se preforsirate jer to može da utiče na Vaše zdravlje. Potrebno je da nađete više vremena za ljubav, flert i druženje. Ne morate samo da radite. Moguća su nova poznanstva.

Djevica
Budite vredni i pravite kompromise sa kolegama na poslu. Moguć je flert sa osobom sa posla. Budite malo diskretniji i nemojte pričati svima o svojim planovima. Prijatelji Vam mogu dati dobar savet u vezi sa problemima koje imate.

Vaga
Nemojte prihvatati kritiku previše lično. Moguć priliv novca. Ne opterećujte se previše poslom. Ako ste premorite, moguća je glavobolja.

Škorpija
Dobro Vam sve ide u vezi, ali budite otvoreni prema partneru. Recite šta želite. Nemojte ulaziti u rasprave ako niste raspoloženi zbog posla. Ne miješajte privatni i poslovni život.

Strijelac
Preko prijatelja dolazi do poznanstva sa nekom jako zanimljivom osobom. Imate dosta planova. Bilo bi dobro da se držite nekog plana rada da biste sve stigli.

Jarac
Mjesec u Vašem polju veza, odnosa i saradnje pokazuje da ste usmereni na komunikaciju sa partnerom. Pokažite svoja osećanja, ceniće to.

Vodolija
Organizacija posla Vam je potrebna. Budite uporni da sve završite na vrijeme. Provedite više vremena u prirodi. Brinite više o svom zdravlju. Danas ste jako napeti.

Ribe
Probudite strast u odnosu sa partnerom. Moguća je avantura danas ili samo flert. Imate dosta prilika za ljubav. Nađite više vremena za hobi i zabavu danas.

Izvor:mondo.rs