Horoskop

Dnevni horoskop za 2. 12. 2017.

769views

Ovan

Provedite više vremena sa partnerom kod kuće. Danas je dan za gledanje filmova i romantiku. Potrudite se da ne pokazujete saradnicima svoje neraspoloženje. Odredite prioritete na poslu i držite se toga.

Bik

Danas želite samo da upoznate neku stabilnu osobu koja će biti uz Vas. Ako se bavite trgovinom, očekuje Vas uspješan dan. Nemojte previše da se nervirate oko finansija. Isplanirajte vikend.

Blizanci

Imate potrebu da Vaša veza pređe na viši nivo. Ako ste u vezi, danas budite romantični. Moguć je priliv novca. Odlično Vam ide sve danas. Očekuje Vas uspješan dan.

Rak

Mjesec u Biku pokazuje da ste danas previše usmjereni na prijatelje, a to može da zasmeta partneru. Ako ste slobodni, nemojte biti narcisoidni, tako nećete privući osobu kojoj se dopadate. Nije Vam do posla, ali zato treba postaviti prioritete. Odradite ono što morate.

Lav

Dobro Vam sve ide u vezi, ali budite iskreni prema partneru. Moguća je neka tajna veza ili avantura, ako ste slobodni. Dajte svoj maksimum na poslu, ali ne radite ništa što odstupa od plana rada. Mogući su problemi sa spavanjem.

Djevica

Nemojte da provocirate partnera ako već nije raspoložen za ozbiljne priče. Imate previše ideja. Bilo bi dobro da se držite rasporeda da biste sve stigli. Budite fizički aktivni.

Vaga

Nemojte da zapostavljate partnera zbog posla, nego se bolje organizujte. Moguće je neko novo poznanstvo preko posla, i to osobe koja će Vas zainteresovati, ako niste u vezi. Mjesec je u Vašem polju putovanja, pa možete iskoristiti dan za to.

Škorpija

Ako ste u vezi, idite na neko putovanje sa partnerom. Moguć je flert sa nekom osobom koja nije iz Vašeg mjesta. Pomalo ste neorganizovani i to će se odraziti na Vaš posao.

Strijelac

Probudite strast u vezi. Ne dozvolite da dosada zavlada. Moguća je avantura, ali to je u redu jer sada i ne želite nešto ozbiljno. Moguće su neke greške na poslu. Ne raspravljajte se sa kolegama oko obaveza koje imate.

Jarac

Pravite kompromis sa partnerom. Nemojte previše emotivno da reagujete danas. Slobodni, moguće je poznanstvo sa nekom osobom koja živi blizu Vas. Mjesec u Biku je u Vašem polju zabave i kreativnosti, pa iskoristite ovaj dan za to.

Vodolija

Dobro se osjećate u vezi, ali potrudite se da ne zapostavljate partnera zbog posla. Pošto imate dosta obaveza, nije Vam baš do flerta, ali bilo bi lijepo da nečim iznenadite partnera, to će Vas oboje pokrenuti.

Ribe

Romantični ste i strastveni, imate dosta energije. Uživajte u vezi. Slobodni, moguća je avantura, kao i neko zanimljivo poznanstvo. Uradite šta morate na poslu i uvedite neke novine da Vam ne bi bilo dosadno.

Izvor: mondo.rs