Horoskop

Dnevni horoskop za 20. 1. 2017.

780views

Ovan

Danas je idealan dan za posao. Možete ići u šoping. Ne prejedajte se. Skloni ste uživanju. Nađite više vremena za prijatelje.
Bik
Sporiji ste nego inače. Nemojte se nervirati oko toga što Vam sve ne ide od ruke. Budite prijatni prema kolegama, iako ste danas jako napeti zbog obaveza koje imate.
Blizanci
Opterećeni ste previše obavezama koje niste završili. Nemojte sebi praviti pritisak, nego se bolje organizujte. Poslije posla provedite više vremena baveći se hobijem, možda sportom.
Rak
Sve ide brže nego što ste očekivali. Zadovoljni ste ishodom planova. Potrudite se da se fokusirate na saradnju sa drugima. Imate dosta energije danas.
Lav
Zadovoljni ste kako Vam sve ide na poslu. Ne zapostavljajte porodicu zbog obaveza. Mogući su problemi sa nepredviđenim troškovima. Platite račune na vrijeme.
Djevica
Danas je dobar dan za realizaciju novih ideja. Najbitnije je da poštujete rokove. Mogući su iznenadni troškovi u kući.
Vaga
Imate višak energije. Danas nemojte trošiti novac na sitnice koje Vam nisu previše bitne. Posvetite se poslu. Nemate motivaciju za rad.
Škorpija
Danas očekujte odličnu saradnju sa drugima. Potrudite se da pomognete nekome sa kim sarađujete koliko možete. Ako ste u vezi, posvetite se više partneru. Ako niste, možete upoznati neku novu osobu.
Strijelac
Sporiji ste nego inače. Potrudite se da se dobro organizujete, da ne biste nešto zaboravili. Ne prejedajte se danas.
Jarac
Dobro se osjećate danas. Pozitivni ste. Bavite se sportom ili hobijem, to će Vam prijati danas. Komunikativniji ste nego inače.
Vodolija
Napeti ste zbog novčane situacije, ali biće sve u redu, shvatićete da nemate zašto da brinete. Najbolje bi bilo da više vremena provedete van kuće. Družite se više sa prijateljima. Bitno je samo da Vam ne bude dosadno.
Ribe
Imate dosta ideja, planova, ali ne pretjerujte sa planiranjem. Budite racionalniji. Moguć je kraći put. Preosjetljivi ste.
Izvor:mondo.rs