Horoskop

Dnevni horoskop za 20. 12. 2017.

807views

Ovan
Komunikativni ste i dobro raspoloženi. Osjećate se dobro i gledajte da se ne opterećujete mišljenjem drugih ljudi. Gledajte više sebe.

Bik
Dobro se osjećate. Zadovoljni ste i na poslu. Potrudite se da se okrenete uživanju poslije radnog vremena.

Blizanci
Usporeni ste, ne ide sve kako ste isplanirali. Budite optimistični i potrudite se da se usmjerite na obaveze koje su danas primarne. Ne otaljavajte posao, već sve temeljno odradite.

Rak
Napeti ste, ali morate naći način da se opustite i da sačuvate sbe i druge od potencijalnih svađa i prepirki.

Lav
Imate previše obaveza i opterećeni ste poslom. Ne radi Vam se, najradije biste uživali. Potrudite se da ispoštujete rokove danas i da ne primate kritike previše lično.

Djevica
Imate puno planova za danas, ali bi najbolje bilo da se ne preforsirate. Danas je dan za zabavu, a ne za posao. Skloni ste flertu.

Vaga
Nervirate se zbog novčane situacije. Danas nije dobar dan za neki veći šoping. Provedite više vremena kod kuće, posvetite se bliskim ljudima.

Škorpija
Ako ste u vezi, danas Vas očekuje odličan dan, a ako niste, moguće je novo poznanstvo sa osobom koja Vam može odgovarati baš u svemu. Nije preporučljivo da se prejedate. Idite na kraći put ako imate priliku.

Strijelac
Imate dosta posla. Pokušajte da postavite prioritete. Priliv novca je očekivan i dobro Vam sve ide. Imate podršku saradnika za sve što radite.

Jarac
Provedite više vremena sa porodicom. Budite kreativniji. Nemojte se nervirati previše oko posla. Odmarajte popodne.

Vodolija
Možda je bolje da se danas ne premarate. Prilično ste napeti i nervozni. Svakako, ako imate neke obaveze posvetite se više, završavajte započeto.

Ribe
Komunikativni ste. Pričate previše drugima o sebi. Družite se više sa prijateljima, a možete se videti i sa nekim ljudima sa kojima se niste odavno vidjeli.