Horoskop

Dnevni horoskop za 21. 1. 2018.

766views

Ovan

Recite partneru kakve promjene želite u vezi. Dogovor je danas sigurno moguć. Slobodni, moguće je novo iskustvo sa osobom sa kojom ste se pre družili ili ste iz istog društva. Donesite brzo odluke vezane za posao. Nemate dovoljno energije da radite više nego što je potrebno.

Bik

Komunikativni ste i  danas ćete sigurno uživati u odnosu sa partnerom. Danas biste se najradije družili sa prijateljima, ali posao Vas čeka. Ako imate nešto što je hitno, odradite to, ne odlažite, iako je nedjelja. Moguć je problem sa nesanicom.

Blizanci

Sve ide kako treba u vezi, ali je bitno da danas ne opterećujete partnera problemima koje imate. Može doći do nerazumijevanja jer je danas svako okrenut svojim obavezama. Posvetite više vremena osobi koja Vam se odavno dopada. Nemate elana za rad. Odredite prioritete i radite ako baš morate jer su moguće greške na poslu.

Rak

Nemate nikakve probleme sa partnerom, samo uživajte. Danas ste prilično romantični i skloni zaljubljivanju. Razmislite koje biste promjene mogli da uvedete na poslu. Imate dosta ideja, ali se  fokusirajte na one koje su najpraktičnije i najbolje, pa radite na tome.

Lav

Pasivni ste i i nemate dovoljno volje i energije da se posvetite vezi. Potrebna Vam je motivacija. Previše ste osjetljivi i niste dobro raspoloženi danas.  Nije dobar dan za šoping, bolje je da danas kupite samo ono što Vam je veoma potrebno.

Djevica

Zauzeti, romantični ste i sve ide kako ste zamislili. Ako ste slobodni,  možete upoznati neku zanimljivu osobu. Danas je idealan dan za saradnju. Ne morate da kažete kolegama što Vam je na pameti, zadržite nešto za sebe. Bitno je da ostvarite sve što ste zamislili.

Vaga

Moguća je veza sa nekom osobom koju znate preko posla. Može to biti neko ko Vam se odavno dopada. Očekujte pomoć ženske osobe. Potrudite se da se fokusirate danas, pazite na detalje.

Škorpija

Pomalo ste ljubomorni danas. Posvetite više vremena partneru. Slobodni, danas ste skloni flertu. Ne odbijajte pozive za izlazak. Niste fokusirani na posao. Mjesec u Ribama  u Vama budi želju zabavom, a rad nije na prvom mjestu.

Strijelac

Danas  Vam nije ni  do veze, ni do flerta.  Potrudite se da se družite više sa prijateljima. Popričajte sa nekim o svojim problemima, ne držite sve u sebi. Budite profesionalni i ne zapostavljajte posao zbog privatnih obaveza ili problema.

Jarac

Bilo bi dobro da pričate sa partnerom o planovima za narednu nedjelju. Slobodni, vidite se konačno sa osobom koja Vam se dopada. Potrudite se da poboljšate komunikaciju sa kolegama. Danas je dobar dan za relaksaciju, šetnju ili odmor.

Vodolija

Potrudite se da održite stabilnost u vezi. Ako ste slobodni, danas želite da uživate u slobodnom vremenu, status se neće promijeniti. Imate previše posla, pa će priliv novca biti očekivan. Pazite gde ostavljate stvari, moguć je gubitak dokumenata.

Ribe

Mjesec u Ribama će probuditi Vašu romantičnu stranu. Slobodni, iznenadno poznanstvo se može pretvoriti u nešto više. Svi Vam izlaze u susret. Lako ćete odraditi sve obaveze  koje Vas čekaju danas uz pomoć drugih ljudi.

Izvor:mondo.rs