Horoskop

Dnevni horoskop za 21. 11. 2017.

823views

Ovan

Posvetite se poslu. Mjesec je u polju karijere i bitno je da ne odlažete ništa. Pomalo ste nesigurni u sebe. Ako imate neki problem, riješite ga odmah. Ne čekajte sutra.

Bik

Danas se potrudite da se zabavite. Moguć kraći put. Prilično ste dobro raspoloženi i pozitivni.

Blizanci

Potrudite se malo više oko svog posla. Nemojte biti neozbiljni. Organizujte se bolje da biste imati više uspjeha.

Rak

Napeti ste danas. Imate potrebu da riješite neke probleme koje imate sa partnerom odavno. Slobodni, osoba koju znate odavno može Vas pozvati na neko okupljanje ili druženje.

Lav

Naspavajte se danas. Nađite malo više vremena za sebe, nije sve u poslu. Završite ono što ste već započeli jer morate biti odgovorni. Mogući su problemi sa leđima.

Djevica

Danas ćete možda imati posjetu dragih ljudi, nekih rođaka. Popričajte sa njima ako imate neki problem. Uveče se možete vidjeti sa prijateljima i upoznati neku zanimljivu osobu.

Vaga

Nemojte se opterećivati poslom. Gledajte da se posvetite porodici ovog utorka. Možete napraviti plan rada, to je dovoljno.

Škorpija

Imate dosta ideja, ali ne znate kako da sve odradite na vrijeme. Možete uz pomoć drugih. Danas se opustite i ugodite sebi, idite makar do frizera.

Strijelac

Imaćete neke povećane troškove, što će Vas iznervirati. Potrudite se da štedite malo više danas. Hranite se zdravije, obroci treba da budu u određeno vrijeme. Brinite o svom zdravlju.

Jarac

Nervozni ste danas. Ali ipak, dan je odličan dan za saradnju. Potrudite se da iznenadite partnera, a sa kolegama napravite kompromis.

Vodolija

Opterećeni se poslom, nego, ne preterujte sa radom. Brinite malo više o sebi. Povedite računa o zdravlju, to je bitno.

Ribe

Ne zapostavljajte partnera. Ako ste slobodni, odličan je dan za flert. Bavite se nekom aktivnošću, nemojte biti pasivni.